Lidgatan 9

Geresta, Härnösands kommun Se på karta

1 950 000 kr

2 200 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
104 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
1 321 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Driftkostnad
56 089 kr/år

Detta trevliga hus är perfekt för en familj eller för den som söker extra utrymme. Det är beläget i en lugn och trevlig stadsdel med närhet till allt det du behöver.

När du kliver in i huset möts du av en ljus och välkomnade hall som leder dig vidare till vardagsrummet. Detta rum i vinkel är en av husets höjdpunkter då det erbjuder en fin utsikt över staden genom de stora fönstren. Här finns gott om plats för både soffa och fåtöljer men även matsalsbord för att njuta av en trevlig middag i bra sällskap.

Köket är utrustat med allt du behöver för att laga goda måltider. Här finns det gott om förvaringsutrymmen och bänkytor, perfekt för den som gillar att laga mat.

På entréplan finns utöver kök och vardagsrum, duschrum och tre sovrum. I källarvåningen finns det en gillestuga, perfekt för avkoppling och social samvaro med vänner och familj. Här finns också flera förrådsutrymmen, en tvättstuga med bastu och dusch.

Huset har även en trädgård med utrymme för grillning, lek och avkoppling. Med närheten till Gerestaskolan, matvarubutik och förskolor så är det enkelt att ta hand om vardagens ärenden.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Line Tallberg

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Line Tallberg, Mäklarhuset Härnösand
0703488530
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas