Strandnäsvägen 11

Glumslöv, Landskrona kommun Se på karta

6 995 000 kr

7 490 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
170 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
2 258 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
39 377 kr/år

Fastigheten på Strandnäsvägen 11 är fantastiskt fint och fritt beläget i naturskyddsområde mellan Glumslöv och Ålabodarna och med härlig utsikt över det vackra skånska landskapet. Tomten om 2.258 kvm är uppväxt med gräsytor och flera stora träd, här finns möjlighet till både lek och odling.
Villan som uppfördes 2004 är välplanerad med bottenvåning som innehåller rymlig hall med klinkergolv och plats för ytterkläder, helkaklad toalett med dusch renoverad 2015, sovrum/arbetsrum, vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp och öppen planlösning mot kök med matplats, utgång till altan och trädgård från matplatsen. I mitten finns en värmande kamin. Köksinredning från Invita, målades svart 2015 och samtidigt lades bänkskivor av granit. Från köket finns ingång till tvättstuga/groventré med klinkergolv och därifrån utgång till trädäck och vidare ut till dubbelgarage.

På ovanvåningen finns allrum med parkettgolv och utgång till balkong om ca 15 kvm med underbar utsikt över det skånska landskapet och en bit av sundet. Vidare finns två sovrum på gaveln, ett sovrum med två stora takfönster, rymlig helkaklad toalett med dusch renoverad 2016, klädkammare och sovrum strax intill.

Genomgående parkett- och klinkergolv, vattenburen golvvärme på hela bottenvåningen och el-element på ovanvåningen. Uppvärmning genom frånluftsvärmepump, fiber finns.

Friliggande byggnad som innehåller dubbelgarage och förråd om ca 60 kvm med klinkergolv och med loft, perfekt som gästrum och tonårsavdelning.

I Glumslöv finns bl a skola F-9, buss- och tågstation, mataffär och på gångavstånd finns Öresnäs slott och härliga bad och småbåtshamn i Ålabodarna. I närheten finns flera golfbanor. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen.
I höst byggs en cirka 2 kilometer ny gång- och cykelväg på väg 1357. Gång- och cykelvägen kommer att koppla samman Ålabodarna med Glumslöv och skall vara klar i december 2021.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27