Kyrkvägen 24

Gnarp, Nordanstigs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
230 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
2 140 m²
Byggår
1901
Driftkostnad
61 167 kr/år

Det här är ett hem som jag personligen har sneglat på alla gånger jag åkt förbi när jag haft ärenden i Gnarp. Det är en iögonfallande och stor villa med en otroligt mysig och privat innergård. Man kan inte bli annat än nyfiken att få se hur det ser ut invändigt på denna villa!

För dig som också har sneglat på denna villa i flera år får nu direkt möjligheten till att få ta del av bilder och redan nu gå på digital visning via vår tjänst Hoome View på vår hemsida. Huset har varit i säljarens ägo i 18 år och har gått från ett ödehus, som var obeboeligt, till detta! Det har lagts ner många timmar och mycket slit bakom det här nu pampiga 1800-talshuset. Det första du möts av är den vackra farstukvisten med sina röda fönster med spröjs, därefter en rymlig hall med vackert trägolv. Köket är ljust och fint med vita köksluckor i trä med vackra beslag, grått laminatgolv och plats för en matgrupp. Huset har givetvis den klassiska planlösningen med tre rum i fil, en matsal, ett vardagsrum och ett kontor. Huset har fyra stora sovrum och ytterligare ett något mindre sovrum så huset passar även den större familjen. Öppen spis, kakelugn och vedspis som alla går att elda i för mysets skull, själva huset värms upp via bekväm uppvärmning från bergvärme.

Logen som är ca 400 kvm stor har för bara några år sedan byggts om delvis med helt nya takstolar, tak och panel. Här har ni en fantastisk festlokal, som har prövats på då det firats ett bröllop här! Stor snickarverkstad med fantastiska arbetsytor, isolerade gästrum/kontor och den gamla butiken har kvar sina skyltfönster och entré på samma sätt som det var på tidigt 1900-tal så historiens vingslag gör sig påmind. Perfekt för dig som kanske vill ha en mindre gårdsbutik eller drejarverkstad?

Ett hem ni verkligen inte vill missa! Varmt välkomna att boka in er på visning, och för dig som redan nu vill gå på digital visning får alltså klicka in er på vår hemsida och ta del av vår tjänst Hoome View!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Maya Sundlöf

Hoome Mäkleri
Mäklare Maya Sundlöf, Hoome Mäkleri
076-4926951