Norra Boarp 15

Gränna, Jönköpings kommun Se på karta

5 000 000 kr

5 500 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
110 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1,3 ha
Byggår
1870
Energiklass
F
Driftkostnad
54 300 kr/år

På höjderna ovanför Gränna finns denna fantastiskt trevliga by kallad Norra Boarp!
Här finns ett antal fastigheter där de flesta bor här permanent och man har en vägförening tillsammans och här hjälper man varandra med vissa göromål, som är brukligt ute på landet.
Utsikten, kvällssolen och det lugna läget måste upplevas på plats.

Vill ni bo helt underbart på landet och har behov av en ladugård med ombyggd loge för tex affärs/hobbyverksamhet är denna fastighet ett utmärkt alternativ.

För er som håller på med hästar finns ett mycket fint stall med fyra boxar, indraget vatten, sadelkammare, foderrum mm inomhus, 2 utomhusboxar, en paddock och två beteshagar. Här finns en fullisolerad gäststuga och ett helt underbart charmigt boningshus byggt 1870 där mycket är moderniserat, men där man behållit husets äldre charm, takbjälkar, plankgolv mm.

I boningshuset finns idag fyra sovrum, ett underbart lantligt kök med tillhörande matplats, ett stort fullutrustat badrum med dusch och badkar och här finns även husets tvättstuga, en mysig entréhall med en trappa till övervåningen samt ett stort vardagsrum med eldningsbar kakelugn och utgång till det stora inglasade uterummet.
En våning upp finns 3-4 sovrum, en kontorsyta/läshörna mm.
Huset måste upplevas på plats för att man skall kunna känna in charmen med detta boende.

Gäststugan har ett fint sovrum med dubbla glasdörrar ut mot verandan, ett stort allrum/kök i helt öppen planlösning och ett mycket fräscht badrum med wc, badrumskommod, duschhörna med klinkergolv och golvvärme för att nämna något.
Detta hus har nyttjats som generationsboende de senaste åren och har permanentstandard.

Nuvarande ägare har redan flyttat sin verksamhet och familjen har även de flyttat härifrån nyss, så tillträde till fastigheten kan ske helt enligt köparnas önskemål.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Kontakta mäklaren

Henrik Holm

Svensk Fastighetsförmedling Gränna
Mäklare Henrik Holm, Svensk Fastighetsförmedling Gränna
+46706122227