Rönnvägen 11

Grimsås, Tranemo kommun Se på karta

1 395 000 kr

1 650 000 kr -15 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
120 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
1 044 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Energiklass
F
Driftkostnad
52 690 kr/år

På ett trivsamt och lugnt område med begränsad genomfartstrafik saluför vi nu detta väl omhändertagna hem i Grimsås, närmare bestämt på Rönnvägen 11.

Invändigt erbjuder entréplanet bland annat på öppna och ljusa ytor samt fyra möjliga sovrum och rymlig toalett. Kök och vardagsrum ligger lättillgängliga varandra och de stora fönsterpartierna i vardagsrummet vetter ut mot en uteplats skyddad under tak, en förlängning av ytorna under den varmare årstiden. En trappa ner finns bland annat ett hobbyrum/ tonårsrum, en matkällare, ett andra allrum/ gillestuga med öppen spis samt stor tvättstuga. Likaså dusch, toalett och bastu men också integrerad varmgarage med fjärrstyrd port.

Exteriört bjuder detta hem på fina umgängesytor. Uteplatsen som har direkt access från det inglasade uterummet är som gjort för sommarens sköna grillkvällar. Den trevliga trädgården mäter 1044 kvm och på baksidan har du en ganska stor del av ytan, perfekt för ett parti kubb frampå kvällskvisten. På tomten finns det en praktisk friggebod och fastigheten har fiber indraget.

I Grimsås ligger det globalt framgångsrika kabeltillverkningsföretaget Nexans, som också är en av kommunens största arbetsgivare. Här finns massor av aktiviteter och ett starkt idrotts- och föreningsliv med många aktiva. Med ideella krafter i samverkan med kommunen har en ny mobil livsmedelsbutik öppnat. För den naturintresserade ger omgivningarna goda möjligheter till fiske, jakt, svamp-, bärplockning och skogspromenader m.m. IKO Fritid´s anläggning vid Fritidsstugan är ett fritidsområde som erbjuder många möjligheter för olika aktiviteter, t.ex. elljusspår, tennisbana, bangolf, boulebanor och beachvolleyplan på sommaren och på vinterhalvåret finns spolad skridskobana, preparerade skidspår och pulkabacke. Dessutom finns det en utomhusbassäng som håller öppet under sommaren i orten och skolan, årskurs 1-6, är restaurerad.

En bilresa på cirka 15 minuter tar er till Hestra tågstation med tågförbindelse till Göteborg bland annat. I Hestra ligger även Isaberg Mountain Resort med sina åtta skidliftar. När det inte vankas skidsäsong erbjuds andra aktivitet såsom mountainbike, rodel, hinderbana, höghöjdsbana m.m.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-65 08 03