Kulperödsvägen 15

Gullbringa, Kungälv Karta & restider

3 600 000 kr
VillaVilla

Välkommen till gemytliga Kulperödsvägen i Gullbringa och en välbyggd villa omgiven av vacker natur och populär golfbana. Ta del av en närmare 220 kvm stor bostad i två plan och minst sagt tilltagna ytor även för den större familjen. 4-5 sovrum, allrum med bardel och stort vardagsrum i öppen planlösning. Däröver samsas två helkaklade badrum med stor tvättstuga och rejäla grovytor. Huset ligger högt och skyddat i bästa solläge med fri baksida åt söder, angränsande mot golfbanan. Pool finns på tomten men behöver viss översyn.

Det stora fristående dubbelgarage erbjuder många möjligheter där det dessutom inryms en komplett tvårumslägenhet med egen ingång i dess suterrängvåning. Perfekt sidoinkomst eller något för tonåringen! Jordvärme säkerställer stabila driftskostnader för uppvärmning av drygt 300 kvm yta.

Gullbringa ligger inte långt från havet, strax efter Lökeberg ut mot Marstrand. Här bor man i en parkliknande miljö med barnfamiljer och fin gemenskap. Från Marstrandsvägen är kommunikationerna mycket goda med direktbuss till både till centrala Göteborg och Ytterby, där pendeltåget regelbundet trafikerar till centralen på 17 minuter.

Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0760172805 för intresseanmälan och mer information.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
216 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
2 866 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
40 600 kr/år
Byggår
1979
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kulperödsvägen 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 600 000 kr
Driftkostnad
40 600 kr/år

Statistik

6 723
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 28 dagar sedan, den 30 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips