Lötvägen 9

Gunsta, Uppsala Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
171 m²
Biarea
39 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
51 257 kr/år
Antal besök
1 966
Dagar på Hemnet
5

Välkommen till Lötvägen 9!

Nu finns möjlighet att förvärva ditt nästa drömboende i denna trevliga suterrängvilla med högt läge och med stor insynsskyddad tomt på hela 1300kvm. Solceller är installerade 2018 som genererar lägre driftkostnad och samtidigt ett bra miljöval.

Bostaden erbjuder 3 till 5 sovrum, ett exklusivt kök med utgång till uterummet och trädgården, 2st badrum, bastu, tvättstuga, mm
Vintertid när mörkret faller kan ni njuta av att tända kaminen efter ett värmande bastubad och när snön smälter och kvällarna blir ljusare kan ni njuta av den fantastiska trädgården som har högt och soligt läge med sluttande tomt framför huset som sedan planar ut vid sidan av huset och garaget. Till våren då blommor och fruktträd blommar ut för att hälsa sommaren välkommen kan ni njuta vid grillplatsen av porlet från fontänen och framåt kvällen är det dags att tända den stora murade stenugnen där ni kan tillaga allt från pizza till hel-grillat lamm med familj och vänner och slutligen njuta av den underbara solnedgången med fantastisk utsikt från altanen . I augusti/september kan ni provsmaka era egna plommon, persikor, vindruvor, björnbär, päron och äpplen.

Gunsta ligger ca 6 km öster om Uppsala stad med välordnade cykelvägar till centrum och med närhet till påfart till E4. Områdets främsta kvaliteter är närheten till den omgivande naturen och områden för rekreation och friluftsliv. I närområdet ligger bl a det kulturhistoriskt intressanta sommarnöjet Marielund, Linnéstigar och utflyktsmål som Fjällnora och sjön Trehörningen. Förskola finns i närområdet och skola upp till årskurs 3 finns i Funbo ca 2km bort.

I Gunsta finns en tågstation för Lännakatten, Uppsalas museijärnväg från tidigt 1900-tal, med dagliga turer till Uppsala, Marielund eller Länna under sommar månaderna.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    maj
    Tor 20 maj kl. 15:00–17:00
    Anmälan krävs. Anmäl er till visning. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.