Gråbovägen 6

Håbo Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun Se på karta

7 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
185 m²
Tomtarea
1 132 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
38 601 kr/år

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda denna fantastiska och riktigt ståndaktiga bostad till försäljning. Här erbjuds du ett arkitektritat, unikt boende som inte lämnar mycket åt slumpen och på bästa läge med sol hela dagen och kvällen samt ängen som granne.
Du kör upp mot huset på en grusad väg och möter en stenlagd uppfart med plats för minst 5 bilar. Här parkerar du under en stor carport med tak och belysning. I anslutning till carporten erbjuds en trevlig liten bostad med sovrum/vardagsrum, pentry, badrum med dusch, WC och handfat. Här finns även en rymlig klädkammare. Utanför denna extra bostad finns plats för ute möblemang och denna bostad är perfekt för tonåringen, gäster, den egna företagaren eller för att hyra ut. Ytterligare en carport finns här och en större vedbod/förråd. Carporten är perfekt för släpkärran, cyklar, barnvagnar etc.

Sedan kommer själva huvudbostaden med en väl tilltagen groventré med klinker på golvet och riktigt bra förvaringsmöjligheter. Direkt till vänster har du en rymlig tvättstuga med en maskinpark från Miele. Bra arbetsytor och skåp/förvaring.
Vidare in i bostaden kommer du till den "riktiga" huvudentrén med inbyggda nischade garderober och härligt ljusinsläpp. Ett mindre sovrum/gästrum/kontor samt ett magiskt badrum med inbyggd dusch med mosaik, stort hörnbadkar och såklart en härlig värmande bastu. En riktig SPA känsla där du även har WC, handfat och mycket bra förvaring.

Vidare in i bostaden fördelar sig bostaden mellan vardagsrum/allrum, ytterligare umgängesrum med makalös täljstenskammin där det även finns en pizzaugn. Perfekt när man har gäster och man vill laga mat tillsammans eller för familjen i lugn och ro. Till höger från den ljusa hallen med öppet upp till andra våningen finns det inbjudande köket med plats för större matgrupp, bardisk och underbara ytor. Här saknar man ingenting och det finns maskinell utrustning som grill, induktionshäll, diskmaskin, fläkt och kyl/frys. Två diskhoar och härliga bänkskivor för matlagning och bak.

En härlig och magnifik trappa i trä och gjutjärn leder dig upp på andra planet där du har ett öppet allrum, tre bra sovrum, varav ett med egen walk-in-closet och ett rymligt badrum med dusch, WC, handfat och kommod.

Runt huset har du flertalet uteplatser med både trätrall och stenläggningar. En uteplats erbjuder tak med hängande vinrankor. På baksidan har du den större trälagda terrassen med utsikt över öppna ängar och härlig skog. Här bor du på ett ostört läge men med grannar bredvid.

Som detta inte vore nog så står det ytterligare ett hus på tomten om ca 28 kvm. Här finns separat toalett med dusch och WC samt handfat. På väggen sitter en luftvärmepump som förser huset med både kyla och värme. Detta hus kan med fördel använda som kontor då det dessutom har en egen adress och stor gruslagd parkering med plats för ca 4 bilar.

I bostaden ligger vattenburen golvvärme på hela entréplan och på övre plan sitter radiatorer. Fiber är indraget.

Så, sammantaget så erbjuds en bostad med tre bostäder (två separata boenden på fastigheten och så huvudbostaden) Totalt 4 kompletta badrum med dusch och WC, varav två är helt nya.

Om du är intresserad och vill veta mer eller komma på visning så kontakta mäklaren, Sara Engström, för mer information på 0735-94 12 90

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Håbo

Kontakta mäklaren

Sara Engström

HusmanHagberg Håbo
Mäklare Sara Engström, HusmanHagberg Håbo
0735941290