Barnstugevägen 6A

Hällberga, Eskilstuna Se på karta

2 250 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
186 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
849 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
35 783 kr/år

Välkommen till Barnstugevägen 6A och denna fina villa om hela 186 kvm fördelat över 7 rum och kök varav 4 sovrum. Mycket trevlig sällskapsyta i entréplan med vardagsrum, matrum och kök i direkt anslutning till varandra. Husets alla fyra sovrum är samlade på övre plan. Stor altan delvis under tak med utgång från matrummet. I huset finns ett garage för en bil samt utrymme för ett flertal bilar på den asfalterade garageuppfarten.

Plan trädgårdstomt med gott om utrymme för såväl lek som vila och odlingar. På tomten finns en sandlåda och en fast gungställning. Ett flertal odlingslådor samt ett växthus. På tomten växer bl.a. björnbär, krusbär, vinbär, äppelträd samt plommonträd.

Huset är beläget en bit in på en lugn återvändsgata i Hällberga, längst in på denna gata ligger Hällberga förskola. Hällberga är ett populärt område som präglas av friliggande villor ca 1 mil från Eskilstuna centrum, med bil är du i centrum på ca 7 min. Från Hällberga finns en fin nylagd cykelbana in till Eskilstuna centrum. Här bor du med Södermanlands vackra natur inpå knuten. I Hällberga finns en kommunal grundskola, årskurs F- 6 samt en kommunal förskola.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna