Mariebergsvägen 20

Haninge Vendelsö, Haninge Se på karta

4 995 000 kr

Kommande försäljning
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
123 m²
Biarea
123 m²
Tomtarea
1 014 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
49 700 kr/år

Varmt välkomna till denna stora och fina friliggande villa i vackra Vendelsö. Huset som är uppfört 1955 och tillbyggt 1964 har mycket av den ursprungliga charmen kvar med t.ex. burspråk, originalgolv och öppen spis. Runt huset växer det även en prunkade trädgårdstomt som ägarna varsamt har tagit hand om genom åren. Byggnaden har 1-plan med inredd källare där det bl.a. finns garage och bastu. Utöver garaget finns det dessutom plats för minst 2 st bilar på uppfarten framför huset. På det övre planet finns det en mysig terrass/uterum som överblickar den härliga trädgården, perfekt att ha t.ex. till de svala vår- och höstdagarna.

Detta fina hus kräver lite omvårdnad samt kärlek och en potentiell köpare uppmanas att titta igenom besiktningsprotokollet.

Huset är beläget i ett trivsamt och barnvänligt villaområde med nära till flertalet omtyckta förskolor, grundskolor och idrottsanläggningar. Tyresta naturreservat ligger inom cykel- och promenadavstånd. Där finns Tyresta by med äldre gårdsbebyggelse, café, minizoo och Nationalparkernas hus. I närområdet finns även flera matbutiker och bussförbindelser som bl.a. tar er in till Gullmarsplan, Tyresö och Nacka samt lokala busslinjer som passerar såväl Haninge centrum som pendeltågstationen.

Läs mer hos mäklaren
Notar