Kommande

Minkvägen 10

Hårstorp, Finspångs kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
7 rum
Boarea
152 m²
Biarea
150 m²
Tomtarea
780 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
54 500 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Minkvägen 10!

Här bor ni i populärt villaområde i lugna Hårstorp med skönt solläge och lättskött tomt. Huset som är totalt 302 kvm erbjuder en mycket välplanerad och social planlösning, med många rum och ytor för hela familjen. Huset har genom åren genomgått varsam renovering och är därför i fint skick, där du som köpare endast behöver fokusera på att bo in dig och njuta av villalivet.

Entréplan består av ett fräscht och välutrustat kök med stor köksö som har öppen planlösning mot vardagsrummet med braskamin där nära och kära kan samlas vid middagar och sociala tillställningar. Här finns även fem rymliga sovrum, ett kontor, ett duschrum samt gästtoalett. Källarplanet är också välplanerat och erbjuder mycket ytor i form av gillestuga, hobbyrum, tvättstuga, förråd samt ett gemytligt sovrum. I källarplanets relaxavdelning med bastu och dusch kan ni spendera sköna kvällar tillsammans. På Minkvägen 10 erbjuds ni även ett dubbelgarage med bra förvaringsmöjligheter.
Fördelarna med detta boende är många och det är något som måste upplevas på plats med dess läge och utformning av ytor och rum!

Ta chansen att bo i ett barn- och familjevänligt område, med närhet till förskolor och skolor och natursköna områden med skog och sjö. I Finspång finner ni även flertalet matbutiker, affärer och restauranger med nattliv. Här finns även gymnasieskolor och ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen. På Minkvägen är det nära en stor idrottsanläggning samt Finspångs golfbana.

Varmt välkomna till ert nya hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Lisa Engberg

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Lisa Engberg, Mäklarhuset Norrköping
0727-427759

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas