Riddersviksvägen 143

Hässelby Södra Villastad, Stockholm Se på karta

6 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
143 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
624 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1920
Driftkostnad
32 827 kr/år
Antal besök
1 757
Dagar på Hemnet
5

Välkomna till denna charmiga villa med en boarea på 143 kvm och biarea på 28 kvm i familjära Hässelby södra villastad. I lugnt område, inbäddad i grönska finner du höstens fullträff för familjen!
Husets insida bjuder på en optimal och trivsam planlösning som skapar en social atmosfär och vackra original detaljer. Härliga ytor för att umgås med familj och vänner. Huset erbjuder stora fönsterpartier som ger bostaden ett extra fint ljusflöde åt rummen. Huset passar både den lilla och stora familjen.
I trädgården finner ni den generösa trädäckade altanen där man kan njuta av grillkvällar med vänner och familj. En del av altanen är under tak så man kan svalka sig i skuggan vid varma sommardagar.
Här har ni en möjlighet att sätta er egna prägel på ert boende. Med fantastiskt läge, grönskade trädgård och generösa kvadratmeter har ni allt som behövs för skapa ert drömboende.

Hässelby Södra Villastad är ett rofyllt villaområde som är en dröm för barnfamiljer. Området har nästintill bilfria gator, fina lekplatser och nära till naturen. Här kan ni njuta av en höstpromenad bland gula träd och på vintertid erbjuder området en pulkabacke som barnen älskar. Här bor ni med närhet till vattnet och fantastiskt fina badplatser samt ostörda badklippor. Närhet till skolor, förskolor, Mälaren, båtklubbar, motionsspår och kommunikationer.

Måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.