Norrsundsvägen 16

Havstenssund, Tanums kommun Se på karta

15 000 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
326 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1999
Driftkostnad
60 926 kr/år

Skärgårdsdröm med ett fantastiskt unikt läge, havsutsikt och underbar solnedgång!

Nu kan man sluta drömma för drömmen kan bli sann. Välkommen till Havstenssund och det här fantastiska läget! Ett vackert arkitektritat skärgårdshus som man bara inte får missa, som håller mycket hög standard och har ett mycket unikt havsnära läge i skärgårdsidyllen Havstenssund. Ett samhälle likt en oslipad diamant. Norrsundsvägen 16 håller hög standard och är ett åretrunthus som har använts som fritidshus hela året om. Bättre läge får man leta efter. Huset har allt vad en sommardröm kan uppfylla, där alla får plats gäster, som barn med 7 rum varav 5 stora sovrum, 2 stora sällskapsrum ett på vardera planet varav det ena stora sällskapsrummet har en öppen planlösning med matsal, glasveranda och kök. Här finns ett lyxigt utrustat kök, stort badrum och gästtoalett. Utgång till stor terrass mycket smakfullt möblerad med matbord, loungegrupp och grillhörna i sydvästläge, där man följer solnedgången som går ner i horisonten och båttrafiken i farleden som trafikerar sundet. Ett underbart ställe för umgänge och långa grillkvällar! På tomten finns även en lagom stor gräsmatta i anslutning till terrassen, doftande syrénhäck och plommonträd. Ett vackert kastanjeträd som är mycket lämpligt placerat och utgör naturlig skugga på del av terrassen istället för ett parasoll. Berget intill huset skyddar för sydvästvinden, så här sitter man väldigt skyddad även när det blåser bra. Två insynsskyddade balkonger med fantastisk utsikt, vad mer kan man begära! Huset är beläget ett stenkast från havet i hjärtat av idyllen Havstenssund med närhet till salta badmöjligheter vilka du finner du på flera olika ställen i Havstenssund som omges med fräscht saltvatten. Badplats med strand, trampolin och med utsikt mot Tjurpannan finner du längst farleden efter en liten promenadtur längs Spången.

Havstenssund lever verkligen upp på sommarhalvåret och är en välkänd sommaridyll. Höjdpunkten är då Skaldjurscafeét, Havstenssunds Bistro & Deli öppnar upp, vilka är samhällets trevliga matställen om sommaren, där man kan avnjuta en måltid och samtidigt följa solnedgången och båttrafiken som passerar sundet. Man kan även ta en härlig promenad, eller fiska makrill längs "Spången" som är en trevlig gångväg längs farleden. Havstenssund har unik natur och här finns en populär naturrunda kallad "Tångenrundan" med vacker flora att upptäcka.

Morgonbrödet och jordgubbarna införskaffar man på sommaren på Havstenssunds Marina GBM som har en välsorterad minilivs med diverse nödvändiga varor, lite interiör, kläder och givetvis båtar och båttillbehör finner man även där.

Färska skaldjur så som havskräftor, räkor, berömda Havstenssunds ostron och hummer införskaffar man hos de lokala fiskarna som man hittar vid kajen i Havstenssund.

För shopping tar man sig lätt med bil till Grebbestad på 10 minuter. Där finner man det mesta som man behöver så som matbutiker, restauranger, bageri, apotek, systembolag, frisör, kläd och interiörsbutiker, Sportshopen med stort utbud och annan service och nöjen. Golfbanor finns även på kort avstånd med bil.

Ingen boplikt krävs.

Avstånd till Grebbestad ca 8 km ca 10 min bilresa.
Avstånd till Oslo ca 17 mil och ca 2 h bilresa.
Avstånd till Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa.

INTRESSERAD AV EN PRIVAT VISNING!
Den här chansen kommer sällan igen, vill du inte missa det här unika läget och har finansieringen i ordning, så kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Carolina Fallenius

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Carolina Fallenius, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46708692612

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas