Sjövägen 48

Havstenssund, Tanums kommun Se på karta

4 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
152 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 483 m²
Byggår
1912

Välkommen till Sjövägen 48 med havsutsikt och stor potential i vackra idyllen Havstenssund.

Välkommen till Sjövägen 48 ett stort havsnära hus med vacker trädgård med sol i alla väderstreck. Huset är väldigt ljust, stort, trevligt, charmigt och används idag som ett fritidshus. Det har tidigare varit ett permanentboende. Här finns 7 rum varav 4 sovrum, två allrum, matsal och vardagsrum i fil, förråd och klädkammare. Det är gott om plats för den stora familjen. Källarutrymmen för snickarverkstad och gott om förvaringsutrymmen.
Huset har sedan 30-40 -talet stora sättningsskador i grunden vilket kom till då man sprängde i vägen för vatten och avlopp, vilket innebär att det är lite snett och vint något man får man får leva med alternativt riva och bygga ett nytt hus på den vackra tomten.
Huset är besiktigat med Anticimex produkt Varudeklarerat med tillhörande dolda felförsökring men kommer även säljas med friskrivningsklausul för det som inte
dolda felförsäkringen täcker.
Det är verkligen värt ett besök på Sjövägen 48 för att uppleva läget och inte minst se utsikten från den så kallade " skybaren" en terrass högt beläget på fastigheten.

Läget på Sjövägen 48 är fantastiskt och trädgården på baksidan huset är en rogivande härlig plats med vacker vy över berg och natur! Beläget i hjärtat av Havstenssund med närhet till havet och salta badmöjligheter finner du på flera olika ställen i Havstenssund som omges med fräscht saltvatten. Badplats med strand, trampolin och med utsikt mot Tjurpannan finner du längst farleden efter en liten promenadtur längs Spången.

Havstenssund lever verkligen upp på sommarhalvåret och är en välkänd sommaridyll. Höjdpunkten är då Skaldjurscafeét, Havstensbryggdeli öppnar upp, vilka är samhällets trevliga matställen om sommaren, där man kan avnjuta en måltid och samtidigt följa solnedgången och båttrafiken som passerar sundet. Man kan även ta en härlig promenad, eller fiska makrill längs "Spången" som är en trevlig gångväg längs farleden. Havstenssund har unik natur och här finns en populär naturrunda kallad Tångenrundan med vacker flora att upptäcka.

Morgonbrödet och jordgubbarna införskaffar man på sommaren på Havstenssunds Marina GBM som har en välsorterad minilivs med diverse nödvändiga varor, lite interiör, kläder och givetvis båtar och båttillbehör finner man även där.

Färska skaldjur så som havskräftor, räkor, berömda Havstenssunds ostron och hummer införskaffar man hos de lokala fiskarna som man hittar vid kajen i Havstenssund.

För shopping tar man sig lätt med bil till Grebbestad på 10 minuter. Där finner man det mesta som man behöver så som matbutiker, restauranger, bageri, apotek, systembolag, frisör, kläd och interiörsbutiker, Sportshopen med stort utbud och annan service och nöjen. Golfbanor finns även på kort avstånd med bil.

Ingen boplikt krävs.

Avstånd till Grebbestad ca 8 km ca 10 min bilresa.
Avstånd till Oslo ca 17 mil och ca 2 h bilresa.
Avstånd till Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa.

Unik möjlighet i charmiga Havstenssund, missa inte den!
Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och bokning av privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Carolina Fallenius

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Carolina Fallenius, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46708692612