Splintvedsgatan 48 - Hills Villastad Utsikten, hus 38

Hills, Mölndal Karta & restider

VillaVilla Nyproduktion 

Villa Ask är med sina tre våningar, två terrasser och tegelfasad ett ståtligt hus där utsikten står i fokus. Med den tredje våningen, öppnar sig fina möjligheter. Ett extra sällskapsrum, gästrum, hemmakontor eller master bedroom? Ett utsiktsrum oavsett, med access till den över 30 kvm stora terrassen. Här, från en av Hills högsta punkter, är utblickarna över takåsar, golfbana och den nya parken som allra bäst.

Entréplanet välkomnar med en rymlig hall och stort allrum följt av två ljusa sovrum och påverkbara ytor för tvätt- och badrum. Här finns en bastu och möjlighet att skapa ett gym för den som önskar.

En trappa upp ligger kök och vardagsrum i öppet samband. Stora fönster, stilrena materialval och den centralt placerade köksön gör detta till en trivsam mittpunkt i det rymliga hemmet. Härifrån når du husets största terrass, i härligt sydvästläge med plats för både soft loungedel och stor matgrupp. Kanske även ett utekök? Helglasade räcken ser till att utsikten alltid är i blickfånget.

Villa Ask har egen uppfart med plats för tre bilar, varav en i carport.

Hills Villastad blir ett nytt bostadsområde i sydvästra Mölndal med blandade typer av bostäder, livfulla materialval och en genomtänkt helhetssyn. Nära 250 nya hem växer fram i den gröna oasen, precis intill Hills Golf & Sports Club och samtidigt nära storstadens alla fördelar. Det gröna vidsträckta landskapet möter dig med öppen famn och får pulsen att gå ner så snart du kommer över backkrönet. Hills ramas in av lugna skogsområden och en helt ny park väver samman bostadsområdet med golfbanan. Bostäderna vänder sig mot sydväst och den varierade arkitekturen ger en personlig prägel och en unik gatumiljö. Hills Villastad är området för dig som vill ha extra allt i en storslagen natur med slingrande gärdsgårdar där allt hänger ihop.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
158 m²
Biarea
43 m²
Tomtarea
544 m² tomt
Antal rum
7 rum
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Splintvedsgatan 48 - Hills Villastad Utsikten, hus 38 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 500 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 119
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 98 dagar sedan, den 16 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips