Kommande

Tallmyrslingan

Högfjället, Malung-Sälens kommun Se på karta

19 000 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
220 m²
Biarea
10 m²
Kommande

I ett av Sveriges mest eftertraktade områden för fjällboende byggs nu detta fantastiska timmerhus med en härlig utsikt över fjälltopparna, och med en insida som blandar rustika material med modern lyx. Här görs inga kompromisser; vad sägs om ett vinrum, stort spa, inbyggd jacuzzi i altanen och ett vardagsrum med stenbeklädd öppen spis som sträcker sig över fem meter hela vägen upp i nock! Med väl tilltagna sällskapsytor och 5 sovrum med potentiellt 17 bäddar, finns gott om plats för släkt och vänner. Om man så föredrar kan något av rummen istället användas som gym/kontor. Master bedroom ligger avskilt på övervåningen med eget badrum och walk in closet! På övervåningen finns också ett stort allrum med plats för extra TV/sällskapsdel, eller varför inte ett biljard/pingisrum?
Direkt i anslutning till hallen ett stort och praktiskt garderobsrum och bredvid detta ett teknikrum/tvättrum med separat grovingång.

Även utvändigt erbjuds stora ytor, med en enorm altan i sydvästläge och en separat garagebyggnad om 15 kvm i anslutning till gårdsplanen.
Huset har alla moderniteter man kan önska sig; bergvärme, vattenburen golvvärme på båda planen, belysning som styrs med Plejd, larmsystem från Verisure, Sonos högtalarsystem integrerat i taket mm. Infällda spotlights i taket i samtliga rum. Huset är byggt i fulltimmer med brunlaserade väggar på insidan, se referensbilder. Vackert grästak.

Läget kan inte heller bli bättre! Fin utsikt mot fjällen i sydlig och västlig riktning. Fantastiska längdskidspår endast 50 meter från huset! Släpliften mot högfjällsbackarna ligger nästan lika nära och skoterleder finns ca 200 m bort. På sommaren och hösten inbjuds till vandring med vackra leder inpå knuten. Tallmyrslingan är ett naturnära och rofyllt område men har samtidigt gångavstånd till Högfjällshotellets restauranger, klubbar och mataffär. Klassiska Gammelgården inom 2 km. 20 minuter till Scandinavian Mountains AirPort.

Byggnationen av huset är i full gång och inflytt blir under Q1 2022, dvs redan denna vintersäsong! Vid köp tidigt under byggprocessen kan, om så önskas, invändiga ytskikt och materialval påverkas.

Välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Mäklare Andreas  Rutqvist, Bjurfors Örebro
073-257 56 67

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.