Hökeberga tomt 10

Hökeberga, Trosa Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 540 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Detta är tomt nr 10 på Hökeberga. Detta fina tomtområde ligger endast en kort promenad från Trosas centrala delar. 13 tomter är redan sålda och byggnation pågår för fullt. Välv valfri husleverantör och bygg ditt drömhus. Anslutningsavgifter för Va, el och fiber ingår i tomtpriset. Kvarvarande tomter är väl uppmärkta och besök gärna området. Tomterna är klara för tillträde.
För mer information besök peabbostad.se

Detta är endast ett förslag på husleverantör så annan leverantör är möjlig. Bygg vår bästsäljare! Huset är en modell Spira 175 och är ett hus som passar perfekt på landet. Huset är i klassisk stil och fungerar därför fint i alla miljöer och håller sig genom alla tider. Det har en flexibel planlösning och gott om plats för familjen, med upp till åtta rum. Det förhöjda vägglivet och vår lösning med takbalk gör en ryggås ovanvåning med enorm rymd. Huset har en stor, ljus entré med möjlighet till bra förvaringslösningar och en öppen planlösning på bottenvåningen. Från köket når du både uteplatsen och vardagsrummet och det finns också en lämplig yta för en köksö. En trappa upp kan du välja till en stor takkupa som enkelt kan byggas om till altan. Beroende på dina val kan du välja mellan två till fem rum på övervåningen.
Kontakta någon av Hjältevadshus representanter för mer information om hus, tillval och priser, Janne Sterner 070-528 20 95, Peter Janthe 073-255 47 70.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
175 m²
Tomtarea
790 m² tomt
Antal rum
7 rum
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hökeberga tomt 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 540 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 499
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 82 dagar sedan, den 2 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips