Plåtslagarevägen 9

Höllviken, Vellinge Karta & restider

9 495 000 kr
VillaVilla

Plåtslagarevägen ligger belägen i centrala Höllviken. Här andas trivsamhet och lugn i en skön harmoni. Det är så havsnära så att man nästan hör havets brus. Villan på Plåtslagarevägen 9 är unik i sitt slag och erbjuder ett boende utöver det vanliga. Villan är byggd i klassisk stil, rött med vita knutar men på insidan väntar en modern touch med genomgående hög standard som på ett alldeles ypperligt sätt harmonierar med det klassiska.

Villan är väldisponerad med fyra sovrum, ett bibliotek, sällskapsrum med braskamin i öppen planlösning mot köket samt två helkaklade badrum med dusch. Det vackra Ballingslövsköket med köksö utgör hemmets centrala punkt och bjuder in till social matlagning och trevlig samvaro. Köket har påkostad maskinell utrustning, exklusiva material och bänkskivor.

Till huset hör en ljuvligt lummig och välskött trädgårdstomt på 1455 m² med fruktträd och bärbuskar. Vackra häckar omgärdar huset och den vita muren skyddar fint mot insyn. Villans poolområde på baksidan ligger privat och insynsskyddat även det. På tomten finns även en friggebod samt ett stort förråd, carport för två bilar samt ett gästrum/kontor med wc/dusch..

Villan lämnar lite över att önska och läget är så centralt som det kan bli. Allt finns runt hörnet: kommunikationer, butiker, restauranger och caféer. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
176 m²
Tomtarea
1 455 m² tomt
Antal rum
7 rum
Byggår
1905
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Plåtslagarevägen 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
9 495 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

14 132
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 111 dagar sedan, den 27 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips