Västra Klockarevägen 20

Höllviken, Vellinge kommun Se på karta

13 900 000 kr

15 500 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
303 m²
Tomtarea
1 173 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
42 600 kr/år

Detta fantastiska hus på Västra Klockarevägen 20 måste ses och upplevas på plats! Huset ligger mitt i Kämpinge med bara en kort promenad ner till underbara Kämpinge stranden!

När vi kommer in i huset så möts vi av ett stort härligt vardagsrum som mäter över 100 kvm och som avslutas med ett integrerat uterum med stora fönsterpartier som vetter ut mot trädgården. Mitt på dagen strömmar solen in i rummet och det känns ljust och härligt. Tidigare var en del av rummet ett sovrum men har idag öppnats upp men kan med lätthet återställas till sovrum igen.

Husets kök är ljust och stort och ligger precis bredvid vardagsrummet. Samma härliga solljus strömmar in genom de stora fönsterna som ligger i söderläge.
Man kan med enkelhet ha ett matbord för 6 personer och det finns mycket förvaring för porslin och köksattiraljer och bra ytor för matlagning med familj och vänner.

Förutom dessa stora sociala ytorna har huset idag 3 sovrum, men det finns möjlighet till fler, två badrum, två wc, ett tränings och Sparum med dusch och bastu, som ligger i anknytning till en liten inomhuspool med öppningsbara skjutfönster.
På ovanvåningen finns huset stora "Primary bedroom", ett sov/kontor samt ett stort allrum som kan göras om till sovrum med utgång till en balkong i söderläge.

Huset och den stora tomten omgärdas av de karakteristiska tallarna som återfinns i hela Kämpinge och även en vacker höstdag som denna dag är det mesta fortfarande grönt runt huset.
I trädgården finns buskar, träd, äppelträd, vindruvor, stor gräsmatta samt stenlagda uteplatser och hela trädgården är inhängnad med stängsel och staket. Ett stort friliggande dubbelgarage med mycket förvaring och två uppställningsplatser framför välkomnar oss när vi kommer till huset.

Detta huset och dess läge är helt fantastiskt och måste verkligen ses och upplevas på plats! Huset ägare har hållit det välskött och underhållet och har varit huset enda ägare sen det byggdes.

Välkomna att anmäla er på visning!

Ni kan kontakta mig för fler frågor!

Vi ses! / Ulrika

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Höllviken

Kontakta mäklaren

Ulrika Herrlin

Fastighetsbyrån Höllviken
Mäklare Ulrika Herrlin, Fastighetsbyrån Höllviken
070 991 87 88
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas