Hovås blåbärsstig 5

Hovås, Göteborgs kommun Se på karta

9 450 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
216 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
47 500 kr/år
Antal besök
4 182
Dagar på Hemnet
6

Stort hus som är lummigt inbäddat på en lugn, idyllisk och barnvänlig återvändsgata nära Hovås Golfbana, bussar samt havet.
Huset är beläget längst in med gavelläge mot grönskan och naturen. Huset har hela fem sovrum, tre stora sällskapsrum, dubbelgarage samt flera badrum och rymliga förråd. Låga driftkostnader tack vare en luftvattenvärmepump.

Fastigheten ligger med ett högt läge, insynsskyddat och granne med naturen. Bussen (58) och Hovås Golfbana når man med endast en kort promenad och det är även nära till fyra förskolor (en femte under byggnation) och Brottkärrs- Hovås- och Noblaskolan. Det är även promenadavstånd till kommunikationer (Buss X2 o X3) som åker in till Göteborgs City snabbt och smidigt. I närheten finns Nya Hovås med Ica Kvantum, fiskaffär, The Elephant, Nakhon och Rhapsody. I Nya Hovås finns även gym, apotek, kondis, sushi, tandläkare, systembolag och vårdcentral. Cykelavstånd till fina havsbad vid T-bryggan, Hovåsbadet och Amundöarna. I området finns även Brottkärr Tennis, Askims simhall, fotbollsplaner och Askims ishall. Vid Klåavägen finns Asiatisk restaurang.

Säljarens egna ord:
Som vi har trivits i huset och med omgivningen. Vi flyttade hit med små barn och tre döttrar har vuxit upp med oss uppe på Ryet. Så nära storstaden och samtidigt så lugnt och grönt och nära havet. Med promenadavstånd till förskolor och grundskolor, nära tennis och golf och inte långt till Hovåsbadet, T-bryggan och Amundön. Husets förtjänster är många, lättskött med lagom stor tomt som har lekstuga. Huset har stora sällskapsytor i två våningsplan med öppna spisar, balkong på övre plan och stor solig altan/uteplats i skyddat söderläge. Nya Hovås ligger i närheten med ett rikt affärsutbud och flera restauranger vilket har gjort vardagslivet ännu mer priviligerat.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Kontakta mäklaren

Martin Hallgren

Bjurfors Väster
Mäklare Martin Hallgren, Bjurfors Väster
0708832054

Visningstider

  • 19
    okt
    Imorgon kl. 16:45–18:00
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.