Kommande

Tjädergränd 6

Huddinge Se på karta

9 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
148 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
1 428 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
45 586 kr/år
Kommande

Vänligen kontakta mäklare för mer information och visning, 070-491 90 18.

På lugn återvändsgata hittar vi denna rymliga villa om totalt 203 kvm med en fantastisk blomstrande trädgård på hela 1428 kvm! Trädgården är kuperad och insynsskyddad med många sociala uteplatser att njuta av varje solläge. Grannar och trafik är ingenting som stör då fastigheten ramas in av välväxta buskar och träd. Plats för upp till 4-5 bilar på uppfart samt även i det generösa garaget! Ta på dig morgonrocken och gå ner till badet på morgonen då närmaste badstrand ligger bara över andra sidan Häradsvägen!

Genomgående för bostaden är en modern känsla med inslag av 60-tal, parkettgolv och ett härligt ljusflöde av husets höga läge med stora och många fönster i olika väderstreck.

På entréplan har vi 2 sovrum, en uppskattad helkaklad tvättstuga med dusch/bad och grovingång samt toalett.
En trappa upp, möts vi av den luftiga ytan och det sociala samspelet mellan kök och matplats. Här blir ofta en given samlingspunkt vid middagar och samlingar. Njut av det höga läget med vy över området och takåsar. Har kommer man ut till den inglasade balkongen för att njuta av en sen middag i kvällssolen, oavsett väder.

Köket är välanpassat till bostaden med sin u-form och lantliga känsla som ihop med moderna maskiner samtidigt erbjuder allt för den matintresserade! Husets vardagsrum är stort och ljust med gott om yta till stor soffgrupp med soffor och fåtöljer.

På övre plan finns idag 2 sovrum, varav ena sovrummet enkelt kan delas av för ett 5:e sovrum. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch och ett mindre förråd. Murstocken är grov och innehåller 3 rökrör så en kamin kan enkelt installeras både på entréplan och övervåning om så önskas!

Stort garage med förvaringsutrymme som möjliggör verkstadshobby alternativt bra förvaring. Då tomten är stor och utrymmet på uppfart ordentligt tilltaget kan ett garage/carport uppföras utanför huset och nuvarande garage byggas om till boyta. Boytan kan då alternativt bli en lägenhet på 40m2 för uthyrning alternativt om en stor familj behöver mer utrymme.

Busshållplats 70 meter från huset med bra kommunikation till både pendeltåg och tunnelbana. Här går bussar till Stuvsta, Huddinge c (pendeltåg), Fruängen (t-bana) och Skärholmen (t-bana). Endast 7 min till Stuvsta och Fruängen). Från Stuvsta station går pendeltåg med tät trafik och tar dig på in till Stockholm city på endast 13 minuter! Inom bekvämt promenadavstånd finns förskola och skolor.

Även Kungens Kurva med sitt breda utbud av shopping ligger endast 10 minuter bort. För en söndagsfika är Herrängens gård en trevlig plats att vara på sommartid. Närmaste matbutik ligger endast en 8 minuters promenad bort!

Varmt välkommen med ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.