Hallstorpsvägen 48A

Husie, Malmö Karta & restider

7 500 000 kr
VillaVilla

Husies absolut främsta adresser och premiumbostäder fortsätter exponeras och säljas genom Bjurfors. Här erbjuds en påkostad och välplanerad fastighet upprättad 2009/2010 i sten. Denna tilltagna bostad erbjuder oss hela 185 Kvm boarea med full källaryta om totalt 97 kvm (i samma standard som bostadsarean) Total 282 kvm golvyta! samt garage om ca 35 kvm

Vi erbjuds 2-plan och källare med slående takhöjd i alla plan utformat i nutida funkisutförande med bland annat stora sällskapsytor ute som inne. Interiört erbjuds vi ett boende för den som har höga krav på kvalité, arkitektonisk formgivning och samtidigt är i behov av något utöver det vanliga på härliga Husie / Videdal / Kvarnby. Vad sägs om tongivande design där trapphuset i bostaden förgrenar en minutiöst planerad layout perfekt för en stor familj. Detta kryddas med braskamin, fyra till fem sovrum och två till tre allrum. Tre stycken hotellinspirerade badrum och stort tilltaget laundry room. Här har hela bostaden frångått standardutförande och istället har en lyxutrustad egenproduktion upprättats på bästa manér. Påkostat kök levererats av HTH köksdesign i specialutförande med massiva stenskivor och fullständig rostfri maskinpark i öppen trivsam planlösning mellan vardagsrum och kök.

Exteriört ges vi en hörntomt som inbjuder till socialt umgänge. En härlig och solsäker tomt i sydväst som klippt och skuren för den som önskar en lättskött trägårdsmiljö. Spabad och utformade sittmiljöer samt gräsyta för barnens utelek. Välkomnande framsida i diskret framtoning med automatisk garageport intill entrén. Från plan två erbjuds vi terrass i solsäkertläge.

Bostaden har förbesiktigats med ett i stort sätt fläckfritt besiktningsutlåtande som resultat. Vilket tillsammans med murade innerväggar i lättbetong, betongbjälklag samt ytterväggar i nästintill passiv standard av isoblock borgar för det gedigna i fastighetens upprättande. Extremt låga driftskostnader med bergvärme. Fastigheten har även deltagit och fått uppmärksamhet i tävlingen om årets huspris i Malmö vid sin nybyggnation.

Närhet till skola och dagis liksom fritidsaktiviteter. Utmärkt pendlingsläge med närhet till yttreringleden samt Malmö och Lund och självklart Köpenhamn.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
185 m²
Biarea
97 m²
Tomtarea
489 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
29 730 kr/år
Byggår
2009
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hallstorpsvägen 48A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 500 000 kr
Driftkostnad
29 730 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 787
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 34 dagar sedan, den 16 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips