Husie Kyrkoväg 107

Husie, Malmö kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 475 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
182 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
808 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
41 000 kr/år

Välkomna till Husie Kyrkoväg 107. Här finner vi vackra lantliga omgivningar ett stenkast från Husie Mosse. Huset erbjuder idag stora öppna sällskapsytor, stor tillbyggnad i form av en rejäl matplats med stora fönsterpartier. Modernt kök, två stycken helkaklade badrum och tre till fyra stycken rymliga sovrum. Huset består efter tillbyggnad av 182 kvm och 16 kvm i biyta. Vacker friköpt tomt som eventuellt kan gå att stycka för att sedan sälja en tomt. Det som kännetecknar huset är den vita fina putsade fasaden och dess bevarade röda fönster. Även på insidan finns mycket av det gamla bevarat som gedigna putsade väggar, djupa fönsternischer, fina trägolv och takbjälkar. Inne i huset finns flertalet utgångar i olika väderstreck som gör trädgården tillgänglig med två vackra uteplatser intill huset.

Närområdet erbjuder mycket natur, hästhagar och en lantlig och avslappnad miljö. I området finns tennis- och fotbollsplaner för sport och aktiviteter, närhet till golfbanor, ridhus, trav och galoppbanor. Runt knuten finns Husie Mosse med vackra rofyllda promenad och löparspår.

I denna östra del av staden är du nära naturen och har ett bekvämt avstånd till city men även Jägersro Travbana, Kvarnbys golfbana och motorvägen som tar dig bl.a. till Malmö Airport och Öresundsbron. Perfekt för dig som pendlar! För barnen finns bra skolor så som den eftertraktade Bäckagårdsskolan och Husie skolan samt ett flertal förskolor (Mossebo förskola 500 meter) och Runstyckets skola och förskola 250 meter). i ett lugnt område av staden där många andra barnfamiljer och äldre personer bor. Näraliggande Toftanäs kompletterar den pulserande cityhandeln inne i Malmös stadskärna. Närhet till både yttre och inre ringvägen och ca 25 minuter till Kastrup.

Varmt välkomna

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Kontakta mäklaren

Gustav Cagmo

Bjurfors Malmö Öster
Mäklare Gustav Cagmo, Bjurfors Malmö Öster
0701-64 67 04