Lindvägen 1

Huskvarna, Jönköpings kommun Se på karta

3 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
134 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
623 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
21 000 kr/år

Varmt välkomna till Lindvägen 1, en mycket fin villa som är perfekt för dig som vill bo i ett lugnt och tryggt område i Huskvarna. Boendet har flera fördelar som bl.a. härlig utsikt, uthyrningsmöjlighet och uppställningsplats för bil, stor uteplats mot baksidan av huset och en lättskött trädgård.

Huset nyttjas idag som två lägenheter med separata ingångar. Lysande för dig som vill få en intäktsmöjlighet och bo billigt. Det går enkelt att öppna upp för att nyttja bostaden som en komplett villa då trappan finns kvar men som idag är igensatt.
På det övre planet möts du av ett fint och modernt kök med större fönsterparti mot baksidan och fönster med utsikt över Vättern. Köket har köksö, goda arbetsytor och plats för matgrupp för minst sex personer. Vitvaror i form av integrerad frys och ett häftigt kylskåp, integrerad diskmaskin och rostfri ugn i arbetshöjd samt induktionshäll med en rostfri fläkt ovanför. Från köket är det vidare utgång till altan mot husets baksida. Köket har en öppning mot det rymliga vardagsrummet som är en perfekt social yta när gästerna är på besök och det arbetas i köket. Vardagsrummet har fönster i två olika väderstreck, vackert parkettgolv och plats för större soffgrupp och övrigt möblemang. Ett snyggt renoverat och helkaklat badrum med, duschhörna, wc och kommod med badrumsspegel ovanför. Denna våning har också ett allrum men underbar utsikt och två sovrum varav det ena med skjutdörrsgarderob.
På det nedre planet möts du av ett stort vardagsrum med köksdel och ett rymligt sovrum mot andra sidan. Vidare in finns ett snyggt badrum med duschhörna, wc och kommod med badrumsspegel ovanför. Denna våning har många förråd i form av skjutdörrsgarderob, matkällare och förrådsrum.
En tillbyggnad till huset gjordes 2020 med behaglig golvvärme och ingång från sidan av huset. Här finns ett stort rum med god plats för större möblemang och ett stort badrum.

I sin helhet ett väldigt välskött boende med ett bra läge i området. Lägg där till den härliga tomten med många soltimmar, den moderna planlösningen, bra antal sovrum och gott om sociala ytor såväl interiört som exteriört. Dessutom med skol- och barnomsorg, bra kommunikationsmöjligheter, natur, pizzeria och matbutik inom nära avstånd. Helt enkelt ett boende som är optimalt för dig som ställer ytterst stora krav på ditt boende.

Varmt välkomna att höra av er!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020