Rubinvägen 2

Hyllinge, Åstorps kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
177 m²
Tomtarea
650 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
44 886 kr/år

Ta möjligheten att förvärva en modernt renoverad villa på bästa läget i Hyllinge!

Den rymliga 1 1/2-plansvillan om hela 177 kvadratmeter är fördelad på sju rum och kök varav fyra sovrum.
Från hallen kommer vi direkt in till en stor öppen social yta där man kopplat ihop kök och vardagsrum på ett smart och snyggt sätt. Vardagsrummet är stilrent med utrymme till både soffgrupp och matbord, härifrån når vi även uterummet som under sommarhalvåret blir till en härlig förlängning av vardagsrummet. Det ljusa köket erbjuder fräscha vitvaror, bra förvaring samt en trevlig köksö som installerades 2022. I dagsläget finns två stora garderober där den ena enkelt kan göras om till ett stort sovrum som då har tillgång till en walk-in closet om så önskas. På entréplan finns även ett badrum, en gäst wc och en rymlig tvättstuga. På ovanvåningen finns fyra sovrum i bra storlek, ett badrum samt ett allrum som kan möbleras på många olika sätt. Bostaden totalrenoverades invändigt 2015 och har dessutom uppdaterats med en helt ny luft/vatten-värmepump så sent som i början av detta året.

Trädgården erbjuder både trädäck och öppen gräsyta som dessutom är nästintill helt insynsskyddad med hjälp av buskar och träd samt byggnader som omringar på sidorna. Huset ligger inne i ett villaområde men det upplevs väldigt luftigt eftersom det är fritt från hus tätt intill på både entré- och trädgårdssidan. På tomten finns dessutom ett garage, en asfalterad uppfart samt ett stort förråd.

Hyllinge är en familjevänlig ort i Åstorps kommun med allt du behöver för en enkel vardag. Skola med F-9, dagligvaruhandel, idrottsplats, diverse butiker, golfbana, promenadstråk m.m. Den lilla orten med mycket mervärde.

Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp

Kontakta mäklaren

Viktor Hallabro

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
Mäklare Viktor Hallabro, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åstorp
0768-380812