Framgårdsvägen 9

Idre by, Älvdalens kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
2 328 m²
Byggår
1915
Energiklass
D
Driftkostnad
64 985 kr/år

*Utsikt över Idre sjön!*Bra uthyrnings möjligheter, plats för fyra sällskap!*Bergvärme för uppvärmning!
Kontakta oss för visning av detta praktiska hus med toppen läge!

Välkomna till Framgårdsvägen 9 som är ett hemtrevligt hus med många möjligheter! Här kan du hyra ut rum på övervåningen och ha en egen bodel på entréplan eller för den stora familjen så finns det här gott om utrymme för alla. Huset har ett unikt läge med fantastisk utsikt över Idresjön. Området och huset ger känslan av rekreation, lugn och adrenalin, många aktiviteter i närområdet för familjen eller för dina gäster. En fantastisk fin utemiljö: inglasat uterum med utgång till trädgården och altan kring den vedeldade badtunnan och bastun och en slogbod, allt med utsikt över vattnet.
På nedre plan finns badrum, kök med lucka till matkällare, sovrum, allrum och ett rum som användes som kontor och reception då detta rum har en dörr till andra hallen och entrén. Här har gästerna som hyr ett av de fyra rummen på övre plan en separat entré och en egen takad altan. På övre plan finns utöver sovrummen som alla har handfat, badrum med dusch och toalett och extra toalett även ett utrymme med plats för kyl och micro. Rumsuthyrning har genererat fina intäkter med många återkommande gäster.
Ett stort garage erbjuder plats för det mesta - husbil, skotrar, verkstad, förvaring.

Bostaden ligger mycket centrat i aktiva Idre nära affärer, restauranger, skola, fritids och simhall. Från tomten är det bara ett stenkast till bad, fiske och paddling på sommaren och till skoterleder och längdskidsturer på vintern. Från Idre by tar man sig enkelt till olika stora alpinanläggningar i närheten: Idrefjäll, Idre Himmelfjäll, Fjätervålen.

Ett hus som måste upplevas på plats - välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Kristin Jauch, PI Fastighetsförmedling
073-84 55 341