Calle Flygares väg 22

Ingarö - Brunn, Värmdö kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
1 138 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
47 022 kr/år

PRIVATVISNING:
Vänligen kontakta ansvarig mäklare.

I ett mycket barnvänligt område centralt på Ingarö återfinns denna gedigna villa om totalt 145 kvm uppdelat på två plan plus en stor vind som i dagsläget används för förvaring. En välplanerad planlösning gör så att den stora familjen får plats.

På Entréplan finner ni ett fint kök med rymliga arbetsytor och gott om förvaring, i köket finns även plats för matplats, vardagsrum med sociala ytor (Spis kommer installeras i Maj) Från vardagsrum har du utgång till den härliga uteplatsen med spa-bad och utekök med pergola. På nedre plan finns ett stort rum som i dag används som kontor, kan också användas som matsal men kan också göras om till sovrum.
På nedre plan finns också ett stort helkaklat duschrum med golvvärme, kommod, wc, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.
Finns även en stor groventré med gott om plats för förvaring.

Övre plan består av en privatare känsla där det idag finns tre sovrum med gott om plats för förvaring samt wc. Från allrummet på övre plan finns också en vind som man kan göra om ifall man behöver mer utrymme.

Lummig trädgårdstomt på 1138kvm med träd, buskar, gräsmatta samt skogsparti gott om plats för barnlek och odlingar.
Favoritårstiden är självklart sommarhalvåret, dörrar som står öppna, gränsen mellan inne och ute suddas ut.

Området
Perfekt läge i centrala Brunn. Inom 2-3km finns närhet till 5 olika badplatser både badstränder och insjöar.
Bra kommunikationer med buss som tar ca 20 minuter till Slussen (3 linjer). Ingarö har många fördelar. Ett av stor Stockholms bästa havsbad, Björkviks havsbad samt många fina badstränder och insjöar. Mycket skog och natur. Härliga strövområden. Stor idrottsförening Ingarö IF, som är stora inom fotboll, innebandy och friidrott. Ingarö Golfklubb som erbjuder två 18-håls golfbanor. Ingarö är Sveriges 16:e största ö. Besök gärna Ingarö Hembygdsförening för mer information om Ingarö. www.ingarofakta.se

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Fabian Weerén

Bjurfors Värmdö
Mäklare Fabian Weerén, Bjurfors Värmdö
070-782 00 60