Jugansbo 3

Jugansbo, Falun Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 053 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Driftkostnad
23 004 kr/år

Drömmer du om ett eget sjönära hus i lantlig miljö? Här ses en 2-plans villa från Myresjöhus om 150 m² inkl. ett isolerat garage, egen båtplats och ett förråd intill sjön i det naturfina området Jugansbo, Vika.
Detta är ett hus som passar perfekt för den större barnfamiljen då det är inrett med hela fem sovrum. Huset har en fasad i lantlig stil med en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare. Köket kommer vara utrustad med en hög standard och bestå av gråa släta luckor med en grå/beige bänkskiva samt rostfria vitvaror. Där ingår alla hushållsapparater som du behöver så som inbyggnadsugn, mikro, kyl, frys, spishäll, frihängande rostfri fläkt, diskmaskin, dämpade full utdragslådor och mjukstängande luckor. Badrummen är inredda med kakel och klinker, duschväggar och gråa kommoder.
Ett lantligt hus och isolerat garage i en idyllisk miljö!

Husets byggdes färdigt till vintern 2020 och står nu redo för inflytt! Tomten är finplanerad med sått gräs samt så har gångar och uppfart försetts med grus.

Huset har en lantlig stil med en veranda. Fasaden är målad med falurödfärg och har en liggande panel. Alla plåtdetaljerna på huset så som stuprör, hängrör, vindskivor m.m. kommer vara i silver och taket i tegelrött. Ytterdörr och groventré kommer ha en grön kulör. På husets baksida finns en 36 m² stor veranda där du rymmer både loungedel och matgrupp. Garaget om 36 m² är isolerat med plats för en bil och dina trädgårdsredskap. I köpet ingår även egen båtplats och ett förråd just intill sjön där du kan förvara din fiskeutrustning, flytvästar med mera.

I Vika finns alla möjligheter att leva ett aktivt liv för både ung som gammal. Vintertid finns det fina skid- och långfärdsspår. Sommartid kan du spendera tid i fina elljusspår med en tuff hinderbana. För dig som är lagidrottare finns tillgång till hockeyrink, beachvolleybollplan och fotbollsplaner. I härliga Runn finns tillgång till badbryggor och fiskemöjligheter. Du kan även ta dig med båt hela vägen till Torsång. Endast två kilometer från området finns en skola från förskoleklass till årskurs 6. I Vika finns förskola och ett litet centrum med bensinmack, affär, café och biblioteksfilial. Det finns goda kommunikationsmöjligheter mellan Vika, Falun, Borlänge och Hedemora i form av busslinjer. Mellan Vika och Falun finns även en fin cykelbana.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun