Lillsjövägen 21

Jursla, Norrköpings kommun Se på karta

4 495 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
191 m²
Biarea
99 m²
Tomtarea
1 269 m²
Byggår
1931
Driftkostnad
32 758 kr/år
Antal besök
3 457

Välkommen till Lillsjövägen 21, här bor du i ett lugnt läge med närhet till naturen och gångavstånd till Lillsjöns badplats och motionsanläggning. Huset är stort och vackert med många charmfulla drag. Ytorna på 290 kvm (bo + biyta ) erbjuder dig 4-5 sovrum och rymliga sociala ytor. Här finns även ett rymligt garage med plats för 2 st bilar.

I Jursla bor du i ett mycket barnvänligt område med nyrenoverade förskolor och nybyggd skola. Jursla är beläget strax norr om Norrköping på praktiskt läge med närhet till både natur och innerstan. Via bil eller buss tar du dig på endast 5-10 minuter in till Ingelsta Shopping som erbjuder allt du kan tänkas önska dig inom handeln. Några minuters resa till så är du i centrumkärnan med allt vad Norrköpings centrum har att erbjuda. I närområdet finns Åby centrum där du erbjuds ett praktiskt utbud med matbutik med förmånliga öppettider, konditori och flera restauranger.

Närheten till naturen är en av Jurslas stora fördelar. Oavsett om ditt intresse är att promenera i skogen, ta med barnen till en av alla badsjöar, eller kanske ta ett slalomåk i Yxbacken vintertid, så finns här något för dig! Åbys föreningsliv är ett av Östergötlands allra största och här finns något för alla. Fotboll, innebandy, tennis eller handboll m.m. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Simon Petersson

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Simon Petersson, Mäklarhuset Norrköping
011-247970