Simmelsberga 2292

Kågeröd, Svalövs kommun Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
240 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
5,6 ha
Uteplats
Ja
Byggår
1941
Driftkostnad
30 483 kr/år

Välkommen till Simmelsberga, ett litet samhälle i kommunens utkant endast ett stenkast från Ekeby.
Här ligger en trivsam gård med stor uppställningsplats för bilarna, stall-och verkstadsmöjligheter och trädgård i solsäkert läge.
Omgivningarna erbjuder lummig grönska och fria vidder. Här kan du njuta av det lantliga livet och en härlig utsikt över öppna vackra fält samtidigt som du når service inom bara fem minuter.

Bostadshuset är uppfört 1941 som en tegelvilla i 1½ -plan, 2002 byggdes huset till. Då putsades även fasaden om och nytt tak lades. Här erbjuds idag fina sällskapsytor, många sovrum och uppvärmning via jordvärme.

Två stall, ett för mindre djur och ett med hästinredning samt goda förvaringsytor. Dubbelgaraget är sammanbyggt med en stor ekonomibyggnad med gjuten platta. Här är det högt i tak med stora portar och många användningsområden. Till fastigheten hör 5,57 HA mark av vilka ca 4,6 HA är åkermark.

Närmsta granne är Simmelsberga Gård, för den flygintresserade kanske känd som "Flygande bonden". Här samlas modellflygare för att testa vingarna, och dessutom finns ett 750 meter långt flygfält för bemannade flygplan. På gården bedrivs Bed & Breakfast - perfekt för era övernattande gäster.

Läget ger drygt 20 minuters bilväg till Helsingborg. Åt andra hållet lockar Söderåsen med sin vackra natur och motorbanan Ring Knutstorp - södra Sveriges centrum för racing och motorentusiasm. Barnomsorg och mataffär finns knappt fyra kilometer bort, i Kågeröd. Där finns även en tågstation där Pågatågen stannar. De trafikerar sträckan mellan Åstorp och Malmö via Söderåsbanan.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Svalöv

Kontakta mäklaren

Linda Lindhake

Fastighetsbyrån Svalöv
Mäklare Linda Lindhake, Fastighetsbyrån Svalöv
0732-034175
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas