Ida Nilssons gata 14

Käglinge, Malmö Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
233 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
843 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
33 659 kr/år
Antal besök
6 458
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till grönskande Käglinge med närhet till natur och rekreationsområden alldeles inpå husknuten! Här har vi nöjet att erbjuda ett rejält stort hus byggt 2004 av Trivselhus med representativa ytor som imponerar stort och en planlösning som gör att även den stora barnfamiljen eller generationsboende får plats utan att det känns trångt. Redan i entrén imponeras vi av takhöjd och rymd. Här öppnar nedre plan upp sig via en stor välkomnande ingång till matsalen rakt fram. På golvet finner vi ett vackert grått klinkersgolv och vitmålade, släta väggar. En vackert kaklad gästwc finner vi direkt till vänster samt därefter en gång in till vardagsrummet. Det majestätiska vardagsrummet har fönster i tre väderstreck och delas enkelt upp i sektioner med soffgrupper och tevehörna på olika ställen. Vackert parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Matsalen har öppen planlösning med köket och i burspråket med två utgångar till trädgården är det helt idealiskt att placera det stora matsalsbordet. Köket från Tibro är byggt i vinkel har full maskinell utrustning och en praktisk köksö i mitten som fyller funktionen av både matplats och arbetsyta samt med förvaringsskåp under. Vita köksluckor, bänkskiva i massiv valnöt och mörk italienskt kakel som stänkskydd. Bakom köket finner vi tvättstugan med vidare ingång till det stora dubbelgaraget.

På ovanvåningen erbjuds ett väl tilltaget allrum perfekt för mysiga familjekvällar i tevesoffan. Här finns fyra stycken väl tilltagna sovrum, två vackra badrum med dusch och hörnbadkar och en helt underbart stor walk-in-closet med ingång från både allrum och Master Bedroom. Det största sovrummet har också en egen ingång till ett av ovanvåningens badrum, det finaste med både hörnbadkar och dusch. Lyxigt så det förslår och som för tankarna till de amerikanska husen som vi sett i otalet teveserier och filmer från USA.

Trädgården gör ingen besviken med en perfekt gräsmatta för barnens lek och minglet på sommarkvällarnas tillställningar. Stenlagt vid entrén och på baksidan där man får plats med flertalet avdelningar för loungemöblerna i rotting. Gästerna har också lätt att parkera då tomten och garaget erbjuder uppställningsplats för hela sju bilar!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster