Alhagen 102

Kalmar, Kalmar Se på karta

4 100 000 kr

4 975 000 kr -18%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 011 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2011
Driftkostnad
26 421 kr/år

Det här är ett hus för dig som värdesätter ett lugnt, fritt och lantligt läge men att ändå vill bo med 10 minuters närhet in till de centrala delarna av Kalmar. Besiktning genomförd utan några större anmärkningar. Inkluderat är en 10 års dolda fel-försäkring och huset är nytt från 2011.

I närheten till Dörby och Rinkabyholm, hittar ni Alhagen 102, ett rött hus med vita knutar i två plan. Villan är stor och välplanerad på 150 kvm erbjuder totalt sju rum varav fem sovrum. Ljusa och luftiga sociala ytor med kök och vardagsrum som ligger i en öppen planlösning på entréplan. Utgång till uteplats på baksidan som ligger med ett insynsskyddat läge från den intilliggande cykelvägen. På baksidan finns en upphöjd pool att svalka sig i under årets varma dagar. På framsidan har man låtit uppföra en gäststuga som är fullt inredd med kök, badrum och allrum. Stugan har du antingen till dina gäster eller nyttjar, som nuvarande ägare, till uthyrning för att delfinansiera ditt egna boende. 5000-6000 kr i månaden är en tänkbar summa att ta vid uthyrning menar säljaren som själv haft gäststugan uthyrd.

Alhagen är ett lantligt paradis nära ridvägar för hästintresserade samt med underbara promenad/cykel/joggingstråk, via skog och åkermark samt den gamla asfalterade järnvägen vilken, om du verkligen vill träna tar dig ned till Karlskrona samt uppåt - ypperligt cykelspår som ofta används för Ironman-träning inför den 18/8 varje år då det är en stor folkfest i området och publikstödet sägs vara det bästa.

Huset har endast en granne och på en minut är man ute i naturen, med motionsslinga samt möjlighet att snabbt ta dig in till staden. Bekvämt pendlingsavstånd där du med bil tar dig in till centrala Kalmar på endast 10 minuter.

Det är bara 3,5km till Ekö Badplats med uppställningsplats för båt. Ett underbart badställle för små och stora. Vill man utforska stränderna mer finns Boholmarna och Dunö.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 31
    okt
    Imorgon kl. 10:30–11:30
    För bästa service kontakta mäklaren.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.