Elsa Kåres Väg 60

Kårehamn, Borgholm Karta & restider

VillaVilla

Välkomna till östra Ölands omtyckta och mycket vackra Kårehamn och adress - Elsa Kåres Väg 60. Här finner ni ett mycket välskött 1-planshus med all komfort man kan önska och som erbjuder hela 211 kvm boyta fördelat på 7-8 rok varav 4 sovrum. Utöver detta tillkommer vinterträdgård och vinterbonad veranda. För er som behöver fler gästande rum finns isolerad friggebod/gäststuga på trädgården. Huset byggdes 1986 (HJältevadshus - Hultfredshus) och fick en ombyggnation 2010 då dåvarande verkstad byggdes om till boyta vilket idag ger huset hela 211 kvm och har stora ytor för sällskap. Huset har även ett vidbyggt garage för en bil eller ett perfekt tillhåll för snickarbänk, hyllor mm. Planlösningen är riktigt trivsam och praktisk och lämpar sig utmärkt för gästande besök då två sovrum är placerade på vardera sida om huset och här finns även två mycket fräscha badrum som renoverades 2012 och 2015. Köket är praktiskt och har full maskinell utrustning och ger plats för ett matbord om 6 stolar. Sällskapsytor finns det gott om med två allrum och där det ena är hjärtat i huset och som är väl tilltaget och har en värmande och mysig kamin. Huset värms upp med värmeeffektiv frånluftsvärmepump och har en praktisk tvättstuga.

Trädgården är mycket välskött och erbjuder en fin kombination av växlighet. Från Elsa Kåres Väg skyddar en lummig häck och på den skyddade trädgården finns flera blommer, lavendel, rosenbuskar mm. Här finns även gott om gräsyta för spel och lek eller för pool. Runt huset sträcker sig uteplatserna i olika väderstreck och där lusthuset skyddar bäst om vinden ligger på eller när det är tidig vår- eller sena höstkvällar.

Ägare har haft huset i tre år som åretruntfritidshus och dess för innan var det permanenthus i tjugo år. Detta är verkligen ett hus att njuta av under hela året oavsett om man vill bo permanent eller som fritidshus. Ett hus med generösa och ljusa ytor och fina rum för många gästande besök och dessutom med hög komfort. Allt är i genomgående jättebra skick och under 2015 renoverades ytskikten i neutrala och stilrena kulörer - lättskött med allt i ett plan! Omgivningarna kring Kårehamn är fantastiska oavsett årstid med sina öppna strandängar, sin omtyckta badstrand, dess välbesökta och jättefina hamn med bl a Kårehamns Fisk och havskök.

Varmt välkomna att höra av er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
211 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 079 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
34 500 kr/år
Byggår
1986
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Elsa Kåres Väg 60 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Driftkostnad
34 500 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 408
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 116 dagar sedan, den 1 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips