Kommande

Duvslaget 6

Katrineholm Laggarhult, Katrineholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
151 m²
Tomtarea
672 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
50 369 kr/år
Kommande

Här finns chansen för dig som söker en rymlig villa med stor potential. Huset är beläget i barnvänligt område och ligger på en tomt som gränsar mot skogsparti.

Välkommen in i en stor rymlig villa i populära Laggarhult. Med en boarea om 151 kvm är den väl anpassad för den stora familjen. Här finner ni en planlösning med gott om sovrum och bra sociala ytor för umgänge och lekaktiviteter. På entréplanet ryms ett kök med plats för matbord, tvättstuga med nyare varmvattenberedare, badrum, ett sovrum och ett stort kombinerat vardagsrum och matrum med utgång till inglasad altan i västerläge. På det övre planet samsas de övriga sovrummen med ett duschrum och förvaring i form av klädkammare.

Barnvänlig tomt på 672 kvm med allmänning som granne. På tomten finns en lekstuga och ett garage med bra förvaringsmöjligheter.

Här bor du i ett lugnt villakvarter med fina promenadstigar och lekpark i närområdet. Cykelavstånd till förskola och skola årskurs F-6 samt Lövåsens handelsområde med flertalet butiker, gym och padelhall

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Maja Guthammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Maja Guthammar, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
0730910122

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.