Torggatan 9

Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
107 m²
Tomtarea
757 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
50 889 kr/år

Välkommen till detta otroligt smakfullt inredda hemmet med gott om sociala ytor, hela 5 sovrum, relaxrum med bastu, vattenburen golvvärme och stor altan i söderläge.

Här välkomnas du in i en rymlig hall med garderobsvägg. Vidare in ligger köket med klinkergolv och bardel, stommar och luckor från Puustelli och bänkskiva i sten. Härifrån nås det stora kombinerade matrummet/allrummet med klinkergolv, kamin och vidare access till det rymliga vardagsrummet med parkettgolv och utgång till den trädäckade altanen i söderläge. På entréplanet ryms även en toalett med klinkergolv och helkaklade väggar. På det övre planet samsas husets 5 sovrum, alla inredda med parkettgolv, varav ett med utgång till balkong samt ett duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Källarplanet inrymmer gillestuga med parkettgolv, tvättstuga med klinkergolv, pannrum samt ett relaxrum med både bubbelbadkar och dusch, här finns även en bastu som värmer skönt ruggiga kvällar.

På husets framsida finns ett fristående garage byggt 2010 och tomten omges av en tujahäck. Hela huset totalrenoverades 2009/2010 med nya ytskikt, V/A-ledningar och eldragningar. Entréplan och övre plan värms upp med vattenburen golvvärme via fjärrvärme, taket byttes 2015 i samband med att huset byggdes till, alla fönster är bytta 2010 och samtidigt putsades fasaden om. Här bor du i ett underhållsfritt hus med lättskött trädgård.

Här bor du med närhet till förskola, skola, livsmedelsbutiker och restaurang. Cykelavstånd till Katrineholms centrum samt badplats vid Duveholsmbadet.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Maja Guthammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Maja Guthammar, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
0730910122