Skogsvägen 38

Kode, Kungälvs kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
165 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 209 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
33 500 kr/år

Endast en kort biltur från Kungälv intill populära bad- och fiskesjön Ingetorp finner vi detta mycket fräscha och fina hus om hela 165 kvadratmeter. Solceller för låga driftkostnader, värmande och stämningshöjande kamin, svalkande pool och generöst tilltaget garage är några kvalitéer denna fina fastighet har att erbjuda.

Mycket välplanerat hus med härligt ljusinsläpp och rymd. Öppen planlösning och smart och genomtänkt fördelning av rum. Vi möts av en trevlig hall med skjutdörrsgarderob för att lätt och prydligt få undan kläder och skor. Direkt i anslutning till hall finner vi stilfullt badrum med dusch. Till höger om entré ligger köket. Gott om arbets- och förvaringsyta. Innanför köket ligger väl tilltagen tvättstuga med utgång till trädgård. Ljust och luftigt vardagsrum med stämningshöjande och värmande braskamin, vackra spröjsade fönster och utgång till altandäck, pool och trädgård. Till höger om vardagsrummet finner inbjudande och harmoniska master bedroom med eget lyxigt badrum för två. Här inbjuds det till avkopplade och mysig stund i bubbelbadkaret. Till vänster om vardagsrummet omringas ett allrum med inte mindre än 4 stycken rum. En avdelning för ungdomarna, barnen eller gäster att husera fritt. En bostad för den som söker det lilla extra och sätter höga krav på funktionalitet och kvalité.

Härlig trädgård gränsande till hagar och natur. Uppfarten till huset ger plats åt flertalet bilar och garaget är väl tilltaget, dessutom ett stort förråd som rymmer allt från cyklar, till vedförvaring. 2 st laddboxar för el- eller hybridbilar. Vid husets entré finns altan som inbjuder till fika i morgonsolen. Runt huset möts vi av väl tilltagna altandäck med pergola där vinrankor fritt kan frodas. Uppvärmd pool som inbjuder till såväl avkoppling som lek och stoj. Uterum som förlänger sommaren eller ger skydd när regnet kommer mitt i sillen vid midsommarfirandet. Här har säljarna också byggt en mindre lekplats med gungställning och sandlåda. Ett hem och en trädgård att trivas i.

För golfälskaren är det endast en kort promenad ut på Lunna Golf & Country Club , och om poolen där hemma inte känns tillräckligt är Ingetorpssjön ett mycket populärt resmål som nås inom en kort promenad. Mysigt att packa picknick korgen och ta med metspö till denna vackra sjö.

En fastighet perfekt för den större familjen, som önskar bo nära naturen men med perfekt läge för er som pendlar till Göteborg eller norröver mot Stenungsund eller Uddevalla. Kort tur med bilen till salta bad, eller varför inte ta en cykeltur på den nya gång- och cykelbanan mellan Kode och Kungälv. Kode är ett populärt och barnvänligt område med tre kommunala och två fristående förskolor. I Tunge skola erbjuds skolgång upp till åk 6.

En bostad och ett läge utöver det vanliga!

Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungälv

Kontakta mäklaren

Ann-Sofie Johansson

HusmanHagberg Kungälv
Mäklare Ann-Sofie Johansson, HusmanHagberg Kungälv
0720920068

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.