Glimmervägen 4A

Kolartorp, Haninge Se på karta

8 500 000 kr

7 995 000 kr +6%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
169 m²
Tomtarea
943 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
55 200 kr/år

Accepterat pris!

Varmt välkommen till ett mycket välplanerat hus med hela 5 sovrum, helkaklade badrum (varav ett med bastu) och stora sociala ytor! Trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet (skjutdörr emellan) med braskamin och utgång till den stora trädäckade uteplatsen i absolut bästa solläge. Separat tvättstuga, allrum och mycket gott om förvaring finns också. Hela huset har en genomgående ljus färgsättning och fina ytskikt - här flyttar du bara in!

På tomten finns även ett attefallshus om ca 40 kvm. Detta är fullt utrustat med kök, helkaklat badrum, sovrum och sovloft samt egen uteplats och p-plats invid huset. Ett perfekt boende för uthyrning, generationsboende eller för den egna företagaren som vill ha eget kontor utanför huset.

Här bor du i populära Kolartorp/Vega på gångavstånd till den nybyggda pendeltågsstationen Vega samt i direkt närhet till flera förskolor, skolor, shoppingcentrum, natur och badplatser.

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Bokning till visningen sker i annonsen med tidsintervall. Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Haninge/Tyresö