Dalenvägen 22

Kullavik, Kungsbacka Karta & restider

10 500 000 kr
VillaVilla

Ett sällsynt högkvalitativt hem med idylliskt läge utan insyn högst upp på attraktiva Dalenvägen. Under 2005 genomgick huset en totalrenovering, vilket resulterade i den moderna tappning det har idag. Villan som karaktäriseras av ljus och rymd, erbjuder stora sällskapsytor med generösa fönsterpartier i alla väderstreck så att rummen fullständigt badar i ljus.

Ni välkomnas in i en öppen planlösning där matplatsen och köket möts med viss avskärmning i form av en köksö. Detta skapar en naturlig plats att samla den stora familjen på. När temperaturen stiger når ni enkelt hemmets altan direkt från köket. I anslutning till matsalen finner ni den generöst tilltagna sällskapsytan där eldstaden mitt i rummet ger en rustik känsla till det annars moderna hemmet. Sällskapsrummet har stora fönsterpartier samt glasdörrar som ansluter vardagsrummet med altanen. Från vardagsrummet når ni även den uppvärmda poolen som kan användas året runt. I vinkelbyggnaden, som är avsedd för de yngre i familjen, finner ni ett av entréplanets badrum som även har bastu, ett allrum, tre sovrum, ett tvättrum samt två förråd. Övervåningen ger föräldrarna en frizon att koppla av på med eget avskilt sovrum, balkong, kontor, badrum med spakänsla och varsin walk in closet.

Här bor ni i en modern och exklusiv villa med genomtänka bekvämligheter som bland annat centraldammsugare och golvvärme i hela huset. På Dalenvägen 22 finner ni inte bara ett hus, här finner ni ett hem för hela familjen.

Välkomna på visning, och välkomna hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
250 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
1 645 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
65 300 kr/år
Byggår
1964
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Dalenvägen 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
10 500 000 kr
Driftkostnad
65 300 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

11 666
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 18 dagar sedan, den 5 september 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips

}