Kommande

Vilundavägen 5

Kumla, Kumla Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
161 m²
Tomtarea
746 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
42 307 kr/år
Kommande

Snart kan vi hälsa er familj välkomna till denna mycket välskötta och smakfullt renoverade villa med inglasat uterum i barnvänligt område med både skola och förskola på gångavstånd! Här finns gott om plats att umgås på både inomhus och utomhus där ni erbjuds flera uteplatser i olika väderstreck med bra solförhållanden. Till huset hör även ett stort isolerat dubbelgarage!

Husets boyta om 161 kvadratmeter är väldisponerad och fördelas över två plan. Entréplanet erbjuder er härliga sällskapsytor i både det smakfullt renoverade och fullutrustade köket samt i det intilliggande vardagsrummet. På detta plan finns även ett sovrum, ett stilfullt helkaklat badrum med duschbadkar samt en separat tvättstuga med groventré. På husets övervåning finner ni sällskapsytor i ett rymligt allrum samt ytterligare fyra sovrum. Även på detta plan finns ett badrum som här utrustats med dusch.

Huset är placerat på välskött och privat trädgårdstomt i härligt solläge där baksidan och det inglasade uterummet vetter mot sydväst. I nära anslutning till tomten finns en stor grönyta och lekplats med både sandlåda, klätterställning och gungor.

I närområdet finns både förskola och skola F-9 och Kumla centrum med fullt serviceutbud nås på bara några minuters bilfärd.

Planritningar samt uppdaterade driftkostnader kommer inom kort!

Välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.