Klintegatan 8

Kungälv - Centralt, Kungälv Se på karta

6 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
130 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
778 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
45 242 kr/år
Antal besök
3 177
Dagar på Hemnet
7

Unik villa med charm och spännande invändig arkitektur byggd på 1950-talet. Öppna och rymliga sällskapsytor och stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Huset är totalt 210 kvm samt förråd om cirka 28 kvm. Ett härligt vardagsrum i den nedre delen av huset i anslutning till läshörna med utgång till uteplatsen. I huset finns dessutom fyra sovrum, två wc, dusch och bastu samt toalett och förråd. Huset värms upp med en effektiv bergvärmepump. Runt huset finns härliga uteplatser i olika väderstreck samt ett mysigt uterum i anslutning till köket. Generösa förråd och parkeringar för flera bilar i carporten och på parkeringen.

Fontin är ett av Kungälvs mest attraktiva områden, ett villaområde från 1950-talet där inget hus är det andra likt. Området anses trivsamt och attraktivt med närhet till Kungälvs centrum där allt finns, inklusive goda kommunikationer till Göteborg, Marstrand såväl som Stenungsund.
Läget är idealiskt med lugnet man kan få i Fontinskogen med underbar natur och hela motionscentralen, skidbacken och dammen där man kan mata ankorna eller på vintern åka skridskor på isen. Café Kotten är det senaste tillskottet som erbjuder goda smörgåsar till nybryggt kaffe eller en god lunch.
Samtidigt som man har stadskärnan bara ett stenkast bort med allt vad centrum kan erbjuda såsom restauranger, caféer, affärer mm. Förskolor och skola ligger inte mer än ett par hundra meter bort vilket gör det enkelt för barnfamiljen i vardagen. Ta en promenad på Fontins motionscentral eller gå ner på Västragatan för en morgonfika innan dagen på jobbet tar vid.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungälv

Visningstider

  • 29
    jun
    Tis 29 jun kl. 17:00–19:00
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.