Rörvik östergård 31, Amhult

Kungshamn, Sotenäs Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
130 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
1 464 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
41 528 kr/år
Antal besök
5 917
Dagar på Hemnet
13

Välkomna till detta trevliga boende på fridfull tomt om 1464 m² där både garage, gäststuga med vedeldad bastu, växthus och fruktträd ryms. Bostaden, om 130+75 m ² är uppförd 1950 i 1½-plan med källare och inrymmer 6 rum, varav fyra sovrum. I källaren finns möjlighet att göra om till ytterligare boendemiljö med egen ingång. Taket är omlagt 2012 och 2017 installerades ny luft/vatten värmepump till det vattenburna systemet.
Från den härliga altanen har man goda solförhållanden och utsikt över den lummiga trädgården. Äpple, körsbär och vinbär bjuds i skördetid.
Omgivningarna är mysiga och ger er närhet till oslagbar miljö med vackra promenadstråk och salta bad. På en promenad når man kommunal båtplats i bryggförening som följer fastigheten. Ta en cykeltur och en liten stund når man Tullbodens färjeläge som tar er till Bohus- Malmön, Örn med den lokala restaurangen "Hem till Bengt" som håller öppet delar av året och det vackra naturreservatet Bua Hed.

Kungshamn med dess utbud av affärer, restauranger och service nås på ca 10-15 minuter med bil och till trevliga kustsamhällen som Smögen, Hunnebostrand och Bovallstrand tar man sig med bil på ca 15-20 minuter. Göteborg ligger på ca 1,5 timmes bilfärd bort och till från Oslo ca 2,5 timme.

Huset har inför försäljningen besiktigats via Anticimex och säljaren avser att teckna en dolda-fel försäkring i samband med överlåtelsen.
Kontakta oss för att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bohuslän

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 3
    okt
    Lör 3 okt
    Välkommen att boka din tid
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.