Kommande

Båtsmansgatan 11 / Strandvägen 52

Kvisthamra, Norrtälje kommun Se på karta

14 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
200 m²
Biarea
200 m²
Tomtarea
1 345 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
62 281 kr/år
Kommande

Denna ståtliga villa om 400 kvm i två plan uppfördes 2007, på en högt belägen och ytterst attraktiv hörntomt med utsikt mot Kvisthamraviken! Huset ligger i ett privat läge då fastigheten gränsar mot allmänning åt väster och mot Strandvägen åt söder. Tomten på 1345 kvm är två separata fastigheter som säljs ihop. Tomten med gräsytor, uteplatser och pool ger en känsla av att man inte längre befinner sig i Sverige...
Huset är planerat med sociala ytor och fyra sovrum på övre plan. Även badrum, gott om förvaring och en fantastisk utsikt mot vattnet såklart. Öppen spis i både vardagsrum och kök ger huset en extra krydda även vintertid. Vintertid är även utsikten mot den upplysta Kvisthamrabacken väldigt läcker! Sitt vid köksbordet, tänd en brasa och se folk susa ner för pisten.
I souterrängplanet finner ni ytterligare två sovrum, tvättstuga, stort förråd, pannrum och de mer lyxiga detaljerna; biljardrum, gym och relax med dusch, bad och bastu. Givetvis även utgång mot poolen och trädgården från detta plan.
Med vattenburen golvvärme i båda plan som värms upp via bergvärme är driftkostnaderna låga. Dessutom får huset en helt annan känsla utan radiatorer.
Huset är byggt av ytterst rustika material vilket känns direkt när ni kliver över tröskeln. Material som är vackra, slitstarka och håller år efter år.

Att bo i korsningen Båtsmansgatan/Strandvägen ger lite mer kvalitét i livet! Strandvägen är ju Strandvägen oavsett vilket stad du befinner dig i.
Att vakna till denna utsikt samtidigt som ni har minimal insyn är få förunnat... Gångavstånd till skola, förskola, badplats, Norrtäljes stadskärna och nya området Hamnen. Matbutik med handelsområde och pendlingsbuss ligger också bra till.

Huset är besiktigat och protokoll finns hos ansvarig mäklare samt fås automatiskt i samband med visningsbokning. Detta är en kommande försäljning så hör av er vid intresse.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Norrtälje

Kontakta mäklaren

Matilda Tengheden

MOHV Norrtälje
Mäklare Matilda Tengheden, MOHV Norrtälje
0703-89 65 75

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.