Kommande

Stiernhielmsvägen 10

Kyrkbacken, Falu kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
189 m²
Biarea
88 m²
Tomtarea
1 222 m²
Byggår
1934
Driftkostnad
38 778 kr/år
Kommande

Välkommen till Stiernhielmsvägen 10. Två pampiga pelarekar sätter redan vid entrén prägel på denna högt belägna funkisvilla. Från övervåningen blickar du ut över Stora Kopparbergs kyrka och västra Falun. Funkisvillans många fönster ger fint ljus till de stora rummen och släpper in trädgårdens grönska. Många originaldetaljer är bevarade och ger ett tidstypiskt intryck.

Här ryms den stora familjen i fyra sovrum och generösa sällskapsytor. Villan erbjuder dubbla kök och badrum, uppvuxen trädgård med bärbuskar och fruktträd. För den trädgårdsintresserade finns möjlighet till odlingar och skapa en riktig oas. Fint solläge med möjligheter till många härliga uteplatser på tomten där du kan följa solen under dagen. De representativa vardagsrummet och matsalen med fiskbensparkett vetter mot trädgården och har en avslappnad atmosfär.

Entréplanet är välplanerat med rymligt kök och matplats ett välkomnande vardagsrum med öppen spis som kan ge mysfaktor. I fil med vardagsrummet finns en matsal med bra koppling till köket. Helkaklat badrum samt ett sovrum eller kanske ett arbetsrum.

Det övre planet rymmer tre stora sovrum som kopplas ihop med ett allrum centralt på våningsplanet. Även på detta våningsplan finns ett badrum centralt placerat med tillgång från den övre hallen. Nyligen renoverat kök med ljusa luckor.

På källarplanet finns fina möjligheter att skapa en relax eller kanske ett träningsrum.

Med en kort promenad nås centrala Falun, Falu Lasarett, resecentrum, Lugnets sportanläggning, bad och naturreservat samt Högskolan. All tänkbar service finns med absolut närhet

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Mattias Jonsson

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Mattias Jonsson, Fastighetsbyrån Falun
070-297 97 40

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas