Treffenbergsvägen 12

Kyrkbacken, Falu kommun Se på karta

9 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
310 m²
Biarea
310 m²
Tomtarea
1 734 m²
Byggår
1984
Energiklass
A
Driftkostnad
59 656 kr/år

UNIK - LYXIG OCH SPÄNNANDE FASTIGHET PÅ KYRKBACKEN

På Treffenbergsvägen 12 lämnas man inte oberörd, här erbjuds en villa vars karaktär är något alldeles extra! Vad sägs om ett stort fint vinkelhus med sober tegelfasad som bjuder 310 välplanerade kvm på entréplan med fantastiska sällskapsytor, tilltalande kök, fem- sex möjliga sovrum, tre fina badrum, hiss samt en souterrängvåning med bl.a. ett stort aktivitetsrum och biorum. Exteriört erbjuds den perfekta utemiljön med härliga gräsytor samt en stor altan i bästa sydvästläget. Denna miljön är som gjord för sommarens bjudningar, sköna grillkvällar och mingel i goda vänners sällskap. Stora gräsytor med gott om utrymmen för studsmatta, bollspel och lekar. På gården finns uppställningsplatser för flertal bilar samt laddningsstation för elbilen.

Här bor ni med vackra omgivningar i idylliska villakvarter strax ovanför Stora Kopparbergs kyrka i ett av Faluns mest attraktiva områden. Ett lugnt och mycket barnvänligt område med gångavstånd till det mesta som Lugnets naturreservat och sportanläggning, centrum, högskolan och Falu lasarett. Direkt närhet även till välrenommerade skolor och förskolor.

Utöver det perfekta läget är detta en mycket inbjudande och spännande villa. Här samspelar stora sociala ytor med den öppna planlösningen och härliga ljusinsläpp, enhetliga parkettgolv och ljusa väggar, allt i genomgående perfektionen. Från den välkomnande entréhallen möts man av ett fantastiskt fint vardagsrum med en vacker öppen spis samt med access till den underbara altanen i bästa solläget. Snyggt kök med stilren inredning och stor köksö. Här finns allt den matintresserade familjen kan önska, en mycket inspirerande miljö att utöva sin kokkonst i. I anslutning till köket finns gott om plats för det stora matbordet där middagen gärna avnjuts. Sovrummen är praktiskt belägna i olika delar av huset vilket passar barnfamiljen ypperligt med olika personliga avdelningar. I en del av huset finns två stora sovrum med intilliggande klädkammare, duschrum och separat wc-rum, ett gästrum/sovrum med eget badrum samt ett arbetsrum. I andra delen av huset finns dom två övriga sovrummen samt badrum. Från hallen nås trappan som leder ner till souterrängvåningen där ytterligare ca 310 kvm erbjuds. Här finns bl.a. biorum, gym, tvättstuga med torkrum, stort aktivitetsrum i vinkel, klädförvaringsrum, pannrum, duschrum, flertal förrådsrum samt groventré. Ett mycket spännande våningsplan med stora möjligheter. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Kanske önskar ni ett garage (se alternativ planlösning), lägenhet för uthyrning eller utrymmen för den egna verksamheten. Ett fint besiktningsprotokoll samt energideklaration (energiklass A) finns att tillgå hos fastighetsmäklaren.

Detta är utan tvivel ett hus att leva fullt ut i, ett hus att fylla med liv och lust, vänner och familj! Passar både för den stora som lite mindre familjen. Kan vara något för egenföretagaren som önskar kombinera verksamhet och boende. En villa som bara måste upplevas på plats.

VÄLKOMNA ATT REDAN NU ANMÄLA ERT INTRESSE TILL HANDLÄGGANDE FASTIGHETSMÄKLARE FÖR KOMMANDE VISNINGAR!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Helena Leonardsson

Svensk Fastighetsförmedling Falun
+46702798011