Townhouse i centrala Lagos

Lagos, Portugal

550 000 euro
VillaVilla

Referens: ALG1521

Nyrenoverad traditionellt Townhouse i tre våningar bestående av fyra oberoende lägenheter. Bottenvåningen består av en studio med egen ingång vid fasaden, bestående av vardagsrum med pentry, ett sovrum, ett badrum och ett förråd, det finns också på Samma våning en Studio 1 Duplex lägenhet, som består av ett vardagsrum, en hall med pentry, ett sovrum, två badrum, en tvättstuga och en trevlig innergård, samt en takterrass på respektive lägenhet. På nivån på övervåningen och vinden, hittar vi två T2 Duplex båda med oberoende ingångar vid fasadens byggnad, utrustad med säkerhetsdörr och video intercom, vardagsrum med pentry i öppen planlösning, två sovrum, två badrum, med en av lägenheterna två fina terrasser, en av dem på taket. Bostaden har el, vattenförsörjning och säljs möblerade och utrustad. Det ligger i Lagos historiska centrum, med utsikt över staden och inom gångavstånd från stränderna, golfen och promenaden.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

Portugalmäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Tomtarea
326 m² tomt
Antal rum
7 rum

Statistik

174
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 174 dagar sedan, den 28 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips