Rallaregården 5

Landskrona kommun Se på karta

3 495 000 kr

3 895 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
230 m²
Tomtarea
650 m²

På en hörntomt med uteplats i sydvästläge erbjuds en unik möjlighet att slutföra och färdigställa denna generöst tilltagna 2-plansvilla efter egna behov och önskemål. Totalt ca 240 kvm boyta med hela 5 sovrum, varav tre ca 16 kvm stora, tre badrum samt rejält vardagsrum och stort allrum på ovanvåningen (enligt originalplanskiss). Med andra ord den perfekta familjevillan med generöst tilltagna ytor, härligt ljusinsläpp från alla väderstreck och många, ovanligt stora sovrum.

Med det mesta och tyngsta jobbet gjort kvartstår endast att färdigställa huset invändigt, ett ypperligt tillfälle för någon händig, någon med bra kontakter eller kanske någon med egen byggfirma.

På tomten är en betongplatta gjuten med ledningar för golvvärme och samtliga anslutningar för vatten och avlopp dragna. På plattan har man uppfört ett stenhus murat med 365 mm lågenergiblock som sedan putsats med Caparolmetoden, Capatect Solid System. Samtliga fönsterpartier är från Elitfönster och lertegelpannorna på taket från Randers. Invändigt är samtliga innerväggar uppmurade med lättbetongblock enligt planritningen. Säljaren kommer också att ansvara för att samtliga balkar kommer att läggas på plats för att kunna bära upp mellanbjälklaget (kommer ej att färdigställas i övrigt).

Med andra ord nästan bara det roliga jobbet kvar med att välja kök, golv, kakel och klinker samt anlägga utemiljön efter önskemål.

Fiber är indraget och samtliga tillstånd är sökta och godkänt bygglov finns även för garage om så önskas.

Läge med lite lantlig bykänsla bara minuter bort från tåg- och busstation samt större matbutiker och friskvårdsanläggningen Puls arena. I mitten av området kommer ett grönområde med lekplats att anläggas.

OBS, planskissen ligger under fliken Dokument.

Vid intresse för visning eller kompletterande information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona

Kontakta mäklaren

Rickard Lind

Mäklarhuset Landskrona
Mäklare Rickard Lind, Mäklarhuset Landskrona
0727-12 50 45
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas