Fröstorp Bergliden

Lantligt utanför Tibro, Tibro Se på karta

1 495 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
145 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
3 529 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
44 060 kr/år

Med en vacker fasad mot vägen hälsar Bergliden dig välkommen! En trygg renovering har öppnat upp en del från ursprunget på entréplan, men ändå med tydliga rumsfunktioner, och ett ännu flödigare ljus rätt igenom huskroppen. Kök, badrum och toalett i trevligt skick, enhetliga golv både uppe och nere bidrar till att ögat får ett större grepp om ytorna och volymerna.

Planlösningen är öppen och trevlig med snygg omloppsbana mellan hall, matrum, kök och vardagsrum. Och den inglasade altanen på baksidan är enorm, med rogivande utsikt över de kringliggande gärdena.

Nedervåningens enda sovrum kan med fördel användas som kontor. Precis lagom stort, precis intill hallen och med utsikt mot gatan. Men är ni inte jobba-hemma-sorten så kan det ju också funka fint som gästrum eller lekrum. På ovanvåningen finns tre sovrum med separata ingångar och ett mindre rum inrett i en av kattvindarna. I allrummet finns ytterligare en kattvind med potential att bli ett extra krypin.

Bergliden ligger bara några minuter från centrum och alldeles runt knuten breder Rankås friluftsområde ut sig. Här finns fina möjligheter att trivas för dig som vill ha en aktiv fritid. Uthuset med garage, förråd och loft ger plats för utrymmeskrävande intressen. Och den stora, insynsskyddade trädgården kan bli hur grön som helst, om du har intresse för det.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tibro