Hittarpsvägen 15

Laröd, Helsingborg Se på karta

5 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
238 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
894 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
44 697 kr/år
Antal besök
7 284
Dagar på Hemnet
8

.:: VÄLKOMNA TILL FAMILJEVÄNLIGA LARÖD & DETTA 238 KVM HUS ::.

1973 satte byggmästaren den sista skruven i denna karaktäristiska skånelänga på Hittarpsvägen 15. Till skillnad från de andra 20-talet hus som är byggda i Laröd, Hittarp och Domsten var detta något helt speciellt. Detta var nämligen huset där han och hans familj själva skulle bo. Huset är gulputsat och påminner i stil om en klassisk skånelänga. På taket ligger Veberöds antikbehandlade tegelpannor och fönsterna är spröjsade. Det är bara att konstatera att detta är ett vacker hem!

Planlösning är anpassad för en stor familj som vill ha mycket svängrum. Det finns goda förvaringsmöjligheter, en uppväxt, välvårdad och insynsskyddad trädgård samt en stor tvättstuga med torkrum. Detta är huset för er som vill ha ett stort och unikt boende i alltid så uppskattade Laröd.

I Laröd har ni ett stort antal förskolor, det finns två 0-9 skolor, en välsorterad mataffär, vårdcentral, BVC, bibliotek och en välmående och blomstrande idrottskultur. Ni har fotboll för alla åldrar, gymnastik, ridning och tennis. För den som bara vill bada så promenerar ni snabbt ner till Hamnplan eller Larödbaden. Önskar ni en vacker löprunda? Fråga mäklaren om råd!

Vänligen kontakta fastighetsmäklare Linus Blixt!

----------------------------------------------------------------

GJORDA RENOVERINGAR
2001 - Badrum
2004 - Nytt papptak på 1-plansdelen
2008 - Duschrum
2015 - Målning av fasadpanel
2020 - Målning av fönster

----------------------------------------------------------------

ÖVRIGT
* Robotgräsklippare och växthus ingår i köpet
* Frys i torkrum, krukor i trädgården, äpple (skulptur), klot (skulptur) och segel (skulptur) på skorstenen utvändigt ingår ej i köpet

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs