Nyproduktion

Del av Haråsvägen 46

Lerum, Lerums kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
165 m²
Tomtarea
1 400 m²
Nyproduktion

Med naturskönt läge i södra Lerum där skogen finns inpå knuten finns denna fina tomt om ca 1 400 kvm där positivt förhandsbesked finns klart. Här bor man idylliskt, lite ute på landet fast ändå nära alla bekvämligheter och bebyggelse. Gångavstånd har man till Stamsjön med fin badplats och motionsslinga runt sjön samt förskola. Till Lerums centrum tar det endast ca 5 minuter med bil och cykel ca 10 minuter.

Dsdh Fastigheter kommer att bebygga ett fint 1 1/2- plans hus om ca 165 kvm där man kan vara med att påverka utformningen själv som tex hur många sovrum man önskar ha på de båda våningarna, badrum, kök mm. Inspirationsbilder på villans utformning finns i flödet och ett exempel på planlösning.

Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att Dsdh fastigheter kommer att bebygga hus på tomten. Det totala startpriset med hus i standardutförande, tomt, bygglovskostnader, VA och anslutningsavgifter för el börjar på 6 995 000 kr (ej lagfart och pantbrev) i grundutförande. Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjats men först efter att avstyckning skett. Priset för tomten är 2 250 000 kr och säljes med budgivning, vilket kan göra att totalpriset ökar.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Kontakt

Elise Pettersson

Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Mäklare Elise Pettersson, Svensk Fastighetsförmedling Lerum
+46708238203