Bråta Kärrvägen 10

Lerum-Lilla Bråta, Lerum Se på karta

6 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
455 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
24 300 kr/år
Antal besök
3 429
Dagar på Hemnet
11

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda denna mycket välplanerade familjevilla på friköpt tomt i omtyckta Lilla Bråta. Huset stod färdigt för inflyttning så sent som i slutet av 2019 och känslan av nyskick är fortfarande påtaglig. Här bor man bekvämt med låga driftskostnader och slipper renoveringsbehov under många år framöver. Området är en riktig bullerbyidyll för barnfamiljen med lugna små gator där barnen lätt hittar jämnåriga lekkompisar.

160 effektivt utnyttjade kvadratmeter ger plats även för den större familjen. Bostaden fördelar sig över två våningsplan och inrymmer hela 5 sovrum i bra storlek. I entréplanet ryms också ett socialt utformat kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Utanför väntar en ljuvlig altan om 115 kvadratmeter med sol under större delen av dag och kväll. Tvättstuga med groventré samt ett helkaklat badrum återfinns i entréplanet tillsammans med gott om förvaringsmöjligheter. En trappa upp samlas fyra av bostadens sovrum tillsammans med ett praktiskt allrum och ett väl tilltaget badrum.

I omtyckta Lilla Bråta bor man med naturen inpå knuten och har samtidigt närhet till flera förskolor, välsorterade Ica Kvantum, tåg- eller bilpendling via E20. Pendeltågsstationen Aspen ligger bara en dryg kilometer från bostaden och nås via en rask promenad på 15 minuter eller en kort cykeltur. Lerums centrum ligger på bekvämt avstånd och erbjuder förutom ännu en pendelhållplats också ett gott utbud av butiker och service.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lerum

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 16
  jan
  Imorgon kl. 11:00–13:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
 • 18
  jan
  Mån 18 jan kl. 14:30–15:00
  Bokad visning. Kontakta mäklaren för anmälan.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.